teadrop extrém sport

2012.01.02 Hétfő, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:00:00

Edzésleírás

Osp, Szlovénia

Ma lett volna a megmászós nap (a toprope 6b+ omat akartam elölmászásra váltani), kpihenve, frissen és üdén, ha az időjárás nem cseszik ki velünk. Reggel még napfürdőzésre készültem (trikó felvétel), de sajna ehelyett eső áztatott minket.

Bemelegítés céljából felmentünk a könnyű utakhoz, itt másztunk egy név nélküli max V-öst, ami tejlesen egyszerű volt, átmozgató 25 m.

aztán a Love Story jött, ez kb 5a, viszont az tette számomra izgalmassá, h 70%-ban vizes-nyálkás volt, és az ujjaim szinte érzéketlenné fagytak, így nehezebb egy reibungos, mini rücskös fogásos falon feljutni. de végül simán ment:-)

Aztán lemenekültük az esőben, Misja Pec felkiáltással, de lent rájöttünk, h az plusz sok idő, és ma még haza is kell érnünk. Plusz nagyon csábító volt a sziklafal elején a 9. út (a környék egyetlen könnyebb útja) így letelepedtünk az áthajlás alatt és némi vicces küzdelmek árán megmásztunk az enyhén áthajlós, nagy repedésben zsíros fogásos,de az oldalfalat jól léphetős Indijankát 6a+ -ért.

 

Ezzel véget ért a mászótúra, viszont elkezdődött egy új év, ami remélhetőleg még soksok megmászandó szép sziklát hoz majd.

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!