Boszi72 futás

2011.12.24 Szombat, 08:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:56:00

Távolság

33.1 km Szint: 900 m

Tempó

07:08 p/km (8.42 km/h)

Pulzus

Átlag
140
Minimum
97
Maximum
157

Edzésleírás

Buszmegállóból Virágos nyereg, Z, majd S Zsíros-hegy, K Nagy-Szénás emléktábla, P Hosszú-árok, S Antónia-árok, Zsíros-hegy, majd vissza.

Eső szitált, mikor indultam, én meg persze nem vittem esőkabátot. Reméltem, a hegyekben tényleg hó lesz, ahogy Oli mondta, s valóban. Ez volt az első havas futásom, szinte végig hó lepte az utat. Kaptam azért hódarát és hóesést is. Zsíros-hegy környékén, Nagy-Szénás alatt igazi tél volt, át is ázott a cipőm.

Találkoztam egy nagyon boldog családdal, egy srác húzta a párját és az 1 éves forma kislányukat szánkón, látszott, hogy nagyon jól érzik magukat. Rajtuk kívül csak 1 futóval találkoztam, jól esett Boldog Karácsonyt kívánni nekik. Néha jeges volt a pálya, azon a terepen az új edző cipellőm sem állt meg, volt egy kis csúszka. Gyalogolni alig gyalogoltam, s bár nem ez volt életem leglendületesebb futása, azért nagyon szép volt! Ráadásul a cipőmet sem kell lemosni! Karácsonyi ajándékként a buszmegálló felé futva jött velem szembe a busz, bár így nem volt alkalmam nyújtani, ahogy szoktam, de a busz hátuljába vonultam és ott nyújtottam lehetőségeimhez mérten. Vártam, hogy rámszól a sofőr, hogy ne tegyem fel a lábam, de tűrte a szokatlan gyakorlatokat.:-)

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:56:00 33.1 07:08 8.42 900 97 157 140
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Boszi72 képe

Boszi72 4561 napja

Mariann, már én is elfelejtettem, mi is vagyok.:-) A Spuriba benéztem, mert arra volt dolgom - tényleg! - s bár megfogadtam, hogy Adidast soha, de ennek hasonlít a talpa az Inov-éhoz, ráadásul 16 ezerért mérték, tökéletes edzőcipő lett belőle. Kanadian Trail, igaz, férfi modell, de legalább szép (a nőinek teljesen más volt a talpa, az eladó srác sem értette, miért).  Meglepően jó volt a bemutatkozása.:-)

-Mariann- képe

-Mariann- 4562 napja

Jó kis karácsonyi futás! :)
De, hogy a buszon felraktad a lábad?! Nem vagy semmi Boszi porszívózusz...micsodikusz? (Képtelen vagyok megjegyezni). :)))

Gratula!

Ja, és milyen új cipőőő? :)

Boszi72 képe

Boszi72 4566 napja

Köszi Yoyoka, Neked is szép holnapi napot kívánok! Nem az FGY-től mentem, hanem a 137-es végállomásától, ami a Virágos-nyereg alatt van, így csak egyszer kell átszállnom, nem kétszer. Bár holnap pont az FGY-nél lesz tennivalóm...

yoyo képe

yoyo 4566 napja

Igggen olyan szép az erdőőő :)

Nem semmi köröcske volt,ez onnan a messzi Fenyőgyöngyétől ! :)  Gratika hozzá,én is fent voltam a Szénáson ,mint láttad is,csak te az északi oldalon mentél le,én meg a délin  ;)

Gratika és Boldog Karit még holnapra is !!

kolozsimarci képe

kolozsimarci 4566 napja

Hinnye. Ez nem semmi. Példaértékű... Boldog Karácsonyt, Ildi! :) 

marky képe

marky 4567 napja

Kellemes ünnepeket, nem tétlenkedsz látom!:) szép futi volt

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!