Hiver futás

2011.12.14 Szerda, 07:39:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:56:00

Távolság

8 km

Tempó

07:00 p/km (8.57 km/h)

Edzésleírás

A-Msz budai oldal-A
még mindig macskás vagyok az izomláztól, nagyon kocogósan
jó, hogy tegnap pihenőnapot tartottam
Legót jól megugráltattam a zöld korlátnál, csak úgy repkedett oda-vissza 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:56:00 8 07:00 8.57 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Hiver képe

Hiver 4674 napja

Ugye, milyen durva? Nekem is a lefelé, ha nincs korlát, tegnap nem tudok lemenni a földszintre :o) Én már hétfőn is éreztem, de a tegnap volt a legcsúnyább.
A legviccesebb, hogy Legónak is volt, hétfő este alig bírt levánszorogni a lépcsőn, nagyon röhögtem rajta. Csak neki keddre elmúlt - úgy tűnik kicsit életképesebb konstrukció egy kutya, mint az ember. (Ma már ő röhöghetett rajtam...)

Ja, és Szasza is küzd(ött) a dologgal, Atesz ezt írta neki rá (hátha másnak is tanulságos):
"Szerintem ez nem annyira az a klasszikus izomláz, a beszámolód alapján inkább izomlázérzettel járó mikroszakadásokról van szó. A tejsavas jellegű izomláz ugye a gyors oxigénadós munka közben keletkezik, az izomszakadásos izomláz meg az ilyen lejtőtrappolástól, izommechanikai túlterheléshetéstől pl. ami most érte a lábaidat a Börzsönyben. Azért érdemes ezt tudni, hogy kétféle oka van az izomlázérzetnek, mert más a regenerációs módszer. A sima izomlázra másnap érdemes könnyűt futni, a mikroszakadásokra jobb/hatásosabb a tudomány mai állása szerint a passzív pihenés, pl. szauna, stb…"

nedus képe

nedus 4674 napja

Át tudom érezni a dolgot : két napja ( érdekes , hétfőn még semmi ! ) mintha vasrúddal vernék a combjaimat , de csak lefelé ! Remélem hétvégére azért rendbe jön ! Jobbulást !!

Kopi Zoli képe

Kopi Zoli 4674 napja

Nyugi az izomláz nem győzhet le, előbb-utóbb elmúlik az!

Nekem nem volt gáz a másnapi futás, izomláznak se híre se hamva, de az esti jógán úgy meghúztam a jobb boka szalagjaimat (amit a Hoka gyenge stabilitására vezetek vissza) hogy a keddi futás emiatt sztornó lett. Ha tényleg a Hoka miatt volt, pszihológusra lesz szükségem az tuti.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!