TiGör futás

2011.11.27 Vasárnap, 08:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:59:00

Távolság

7.6 km

Tempó

07:46 p/km (7.73 km/h)

Edzésleírás

Egész jó volt, bár Bodz már annyira felbátorodott, hogy lelépett egy vad után. Bezzeg Matyi nem, ő nagyon jó kuty volt. Az első kör végén a kocsinál ülve láttuk viszont Bodz Urat, ült a kocsi mellett, mint a jófiú. Hát ez van, ezzel kell együtt élnem. Imád üldözni.

A futi jó volt, bár elég cammogós voltam, főleg a vége felé, de Zsófi ma is nagyon türelmes volt velem. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:59:00 7.6 07:46 7.73 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

csupika képe

csupika 4559 napja

Nagyon nagyon ügyes vagy Vera!!! Örülök, hogy minden rendben van a Babóval! Én a 34. héten futottam utoljára, de akkor már pár hete keményedett a hasam a futás alatt és után. Ez szerintem egyénilleg változó. Aztán majd meglátod, hogy a szüés után milyen jó újra felveni a futócipőt. Nekem nem befolyásol a szoptatásban semmit a futás, pedig már túl vagyok 2 db 80 km-es heten is. Remélem így is marad... Kitartást neked a pocakosodáshoz itt az utolsó hetekben és nagyon jó egészséget kívánok nektek!

 

TiGör képe

TiGör 4559 napja

Igen, már nem győzöm nézni, ahogy napról napra egyre nagyobb... A kocogást fokozatosan veszem már vissza, meg elég kímélő üzemmódban csinálom, szóval nem igazán aggódok. Ha kell megállok, ha kell sétálok (már lankás emelkedőn is ;)), és ringatom a babámat. A 32 hetes UH mindent rendben talált, a magzatom minden paramétere normális. :)

Wojtek63 képe

Wojtek63 4559 napja

Jó ide betérni egy kis "türelemért"! ;-)

Egészségetekre!

Szőlőszem képe

Szőlőszem 4559 napja

33 hetes, nagyon édes lehet már a pocid:) és csak ámulok milyen jól bírod. Meg elárulom kicsit fel is bátorodtam miután elolvastam a naplód utolsó 3 hónapját, el is merészkedtem hétvégén megint és jaj ezt is köszönöm. (21 heten túl de már annyian mondták hogy ne fussak ez után öröm volt és biztos nem véletlen a naplódra lesnem.

runing képe

runing 4559 napja

Vera!  ...vaalhogy úgy érzi az ember ,hogy  szeretné" látni " az ilyen "csoda kismamát"..( mert hát ugye telhetetlenek vagyunk).de nagyon jó itt "végigkísérni" ami Veled történik...én magam nevében köszönöm...mindig megállok "itt" pár pillanatra és ....Egészségedre!!!

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4560 napja

:-)

ikerkaszat képe

ikerkaszat 4560 napja

Zsófi nagyon jó fej, meg amúgy is kivel legyen türelmes az ember, ha nem egy 33 hetes kismamával?! :-) Egészségetekre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!