nell1 futás

2011.11.27 Vasárnap, 16:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:47:57

Távolság

6.2 km

Tempó

07:44 p/km (7.76 km/h)

Edzésleírás

Már napok óta bennem volt a gondolat, hogy olyan rég futottam, és annyira kellene. Csak ne lenne ilyen hideg, meg sötét, meg minden, tán még farkasok is vannak kint... (pedig még nincs is igazán tél) De akkor is piszkált. Aztán ma úgy adódott, hogy beruháztam egy technikai felsőre, jártunk a Decathlonban a gyerekek miatt, én meg megláttam, és pont occsó volt, hát, jött velünk. Így még jobban piszkált a dolog, hogy ki kellene próbálni... Végül vettem egy nagy levegőt, és kimentem. 

Iszonyat jó volt. :-)))

Nem is gondoltam, hogy így hiányzik a futás. Úgy terveztem, majd csak lassan kocogok, meg nem is túl sokat, mostanában nemigen futok, jó lesz vigyázni. Sikerült is lassan futni (ebben amúgy is jó vagyok :-)) Jó volt a tempó és minden olyan jó volt. Nem is akartam abbahagyni, de a negyedik kilinél már nem éreztem a combom, akkor gondoltam elég lesz, de azért még egy kicsit, na még egy kili, aztán valahogy mégis a hosszabb út felé kanyarodtam, az meg két kili.... de olyan jó volt. 

Nem tudom, a technikai felső csodája-e dolog, vagy jó kedvem volt, vagy mindkettő, vagy nem tudom, de felül asszem jól voltam öltözve. Ez a felső+egy vékony pulcsi+a kabátka. Olykor picit mintha meleg is lett volna, de ez nem baj, inkább kicsit melegem legyen, mint fázzak. Még a lábammal kell valamit kitalálni. Igaz, hogy mire hazaértem, nem éreztem a combom megint, de ez most nem keserített el annyira, mint máskor. 

Szóval, nagyon jó volt ma. Megyek máskor is :-)))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:47:57 6.2 07:44 7.76 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Briel képe

Briel 4557 napja

Gratula, jó kis távot mentél!

Jól tetted, hogy vettél felsőt, már csak az alsó hiányzik.:)))))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!