TiGör futás

2011.11.23 Szerda, 07:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:30

Távolság

8.75 km

Tempó

06:55 p/km (8.68 km/h)

Edzésleírás

Egész kellemetes volt, bár kicsit túldunsztoltam magam. Bodzával jól kellett viselkednünk, mert láttuk a vadőr kocsiját. Szóval ma sokat kellett láb mellett jönnie.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:00 8.75 10:17 5.83 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Gandi képe

Gandi 4564 napja

Hát Edit, amennyit Vera futkározik, simán belefér ez a szitu :-) A babó viszont még tényleg várjon egy kicsit, de szerintem ezt nem is kell neki kétszer mondani, jól érezheti magát :-)

TiGör képe

TiGör 4564 napja

:) Na majd meglátjuk, hogy fog történni (én is kíváncsi vagyok), de úgyis meg fogjátok tudni. ;) Mindenesetre még legalább 4 hetet maradjon csak odabent Abi.

mateve képe

mateve 4564 napja

Szerintem ha nem esne jól neked vagy a babának akkor azt éreznéd....tutira: a test jelez.

Nekem az szokott mostanában eszembejutni a futásaidról, hogy majd egyik reggel nekkindultok...aztán majd történik valami 'más' mint eddig és akkor hazaszólsz Árpinak, hogy mindjárt otthon vagyunk készítsd a kocsit megyünk szülni...de persze előbb még végigkocogod az aznapi penzumot... ;-)

Egészségetekre!!

TiGör képe

TiGör 4564 napja

Igen, ez egy vitatott téma. Én, remélem, hogy azt a statisztikát fogom erősíteni, hogy - ha nem problémás a terhesség - akkor szabad a kocogás. De a bizonyíték még várat magára. ;)

runing képe

runing 4564 napja

igen ez az idő "csalóka"...hazafele menet fáztam egy kicsit, de szerencsére a futáshoz este elég volt egy technikai poló + egy vékonyabb felső- tudtam, hogy vágtázo lovak közé kerülök... DE A TE  " mostani"ESETEDBEN NAGYON FONTOS a VÉDETTSÉG! Vigyázz Magadra- Magatokra mint ahogy teszed is....Andival tegnap  beszéltünk is rólad : kismamák és a futás (v mozgás  ...és az orvosok "véleménye erről....

Egészségetekre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!