Mira futás

2011.11.20 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:34:21

Távolság

21.2 km

Tempó

04:27 p/km (13.48 km/h)

Edzésleírás

Balaton-maraton, harmadik, befejező, azaz félmaratoni szakasz. A táv hosszúságát Dorner Laci barátom GPS-es csodakütyüje alapján mértem. A tegnapi tűsarkon való táncolás miatt, nagyon fájtak a vádlijaim. Szóval, az első kiliném még mentem, de aztán azon gondolkoztam, hogy az első kör után kiállok, mert szétszakad a végére a lábam. Viszont az eddigi eredményem nagyon jó volt, ezért megpróbálkoztam a lehetetlennel, amit a fiúk (Szabi és Gebregab) javasoltak nekem: ne hagyjam magam, és fussak, ahogy csak tudok. Életem legjobbját kellett ehhez teljesítenem fájó vádlival... Az első kiliket szokásomhoz híven kicsit gyorsabban futottam (de nem annyira ám), aztán próbáltam egyenletes iramban tovább menni. A holtpont a 13. km-nél ért utól, akkor 4:38-at futottam, aztán sikerült visszagyorsulnom. A füves részen szintén lassultam, az 4:41-es lett, de utána a betonon 4:22-est futottam. Utána a maradék kilik (ja, össz 2) mind 4:30-ason belüliek voltak. Talán az is segített a viszonylagos gyorsulásban, hogy megláttam nagy vetélytársamat, Andit a fordítónál, akiről azt feltételeztem, hogy sokkal, de sokkal előrébb van. A gyorsítás visszajelzésül is szolgált, hogy mégsem voltam a "halálomon", csak rámjött a hiszti, és belső nyafogásom fizikai megnyilvánulása a viszonylagos lassúlásban érvényesült. (Jaj, de kacifántos megfogalmazás.:-)) Szóval volt még tartalék bőven, így a célban nem maradhatott el a mosoly, sem a sállengetés. És aminek nagyon örülök, hogy PB-t futottam! :-))

A maraton összideje: 3:02:43

Jó volt Veletek lenni, fel sem tudom sorolni azt a sok jó ambert, akitől erőt, biztatás és szeretetet kaptam ez alatt a két nap alatt. Jövőre Veletek ugyanitt! :-)))))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:34:21 21.2 04:27 13.48 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

-Mariann- képe

-Mariann- 4602 napja

Hatalmas gratula, Mira! Lillusal csak néztünk, mikor láttuk az eredményeidet a falon! Tényleg le a kalappal, nagyon jó voltál! ;-)

andi-ka1 képe

andi-ka1 4602 napja

Gratulálok!!!!

Mira képe

Mira 4602 napja

Köszönöm szépen! Most tényleg nagyon boldog vagyok! :-))))

TiGör képe

TiGör 4603 napja

Nagy-nagy gratula!!!

pátyalso képe

pátyalso 4603 napja

Grat a PB-hez!

Eperszem képe

Eperszem 4603 napja

Gratulálok!!

lilla képe

lilla 4603 napja

örülök, hogy találkoztunk, és örülök, hogy a dobogón végezted. nem tom miből vannak a lábaid, hogy ezt 2 napon keresztül így bírod! :O szép volt Mira!

BladesOrsi képe

BladesOrsi 4603 napja

Nagyon jól mentél, gratulálok!

Shrek képe

Shrek 4603 napja

Mint a villám! Gratulálok!

toroktibor képe

toroktibor 4603 napja

Sziia Gratuu :) nagyon kerültük egymást ma meg tegnap :) végül le nyomtál 1 perccel :)03:03:41 nekem ennyi lett :)

balazs.dobrosi képe

balazs.dobrosi 4603 napja

Szexi volt a piros kalap az esti buliban! Megtisztelo, hogy rovid ideig en is viselhettem! ;) A melltarto meg gondolom Barna futotarsamnak tetszett. Na, de komolyra forditva a szot, hihetetlen, hogy milyen gyors voltal! Gratulalok! ;)

CsiriBá képe

CsiriBá 4603 napja

Gratula mégeccer, eszméletlen voltál!:-)

És köszi a fantasztikus almás sütit és a tejberizst!:-)))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!