Kritty futás

2011.11.08 Kedd, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:56:25

Távolság

10 km

Tempó

05:39 p/km (10.64 km/h)

Pulzus

Átlag
136
Minimum
0
Maximum
156

Edzésleírás

Már kar és lábgyengeséggel kezdődött a megérkezésem a Szigetre. Sebaj, gondoltam, elindulok, aztán inkább lassabban, de a fákban gyönyörködve csak túlleszek a 10 km-en.:)

Így is lett: csodás színek, mesés avar-varázsszőnyeg repítette lábaimat két körön keresztül. Egy apró villanásra Gandi és Ircsike is bekapcsolódott. :) A vége: egész jól "túléltem" a rosszullétet, ami sajnos futás közben is folyamatosan tartott, ezért az első kör után meg is álltam kicsit pihenni. De mindig fenntartottam magamban a séta, vagy a visszafordulás+ séta lehetőségét. De erre ugye mégsem került sor. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:56:25 10 05:39 10.64 0 0 156 136
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Kritty képe

Kritty 4709 napja

Végülis voltam, de már régebben. Az asztma miatt van egy kis probléma a szívemmel, szívritmuszavar is, szerintem ez okozza ezt a problémát is. Bár már ideje van egy újabb alapos kivizsgálásnak: szív ultrahang, terheléses EKG...stb. De nagyon nehezen szánom rá magam.:( Nem szeretném, ha megint találnának valami új problémát és szívgyógyszert is kellene szedni. :( 

Gandi képe

Gandi 4709 napja

És ezzel voltál már dokinál?

Kritty képe

Kritty 4709 napja

Akkor neked is megvolt az edzésed. :)

A rosszulllét kar és lábgyengeség. Nagyon furcsa érzés. Most gyengébben volt, mint máskor, de nagyon kellemetlen érzés és ájulásig tud fokozódni. Ilyenkor le kell ülnöm, meg kell állni...stb. Ezért álltam meg az első kör után és vettem vissza kör közben is a tempót. Nos a tempóvisszavételben a sötétség is segített. :):):) Ja és a bámészkodás. :)

Gandi képe

Gandi 4709 napja

Olyan könnyedén futottál, nem úgy tűnt, mint aki rosszulléttel kűzd :-( remélem semmi komoly

A segítséget meg ismét köszi :-) Ki kell valahogy lazítanom a felkaromat, hogy úgy működjön, mintha elől dolgozna, hogy fel tudjam legközeleb egyedül is tenni a fejtámaszt :-) (egyébként a manóval végül hazaáig sétáltam, úgy bealudt, hogy nem akartam a villamossal felébreszteni :-))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!