Boszi72 futás

2011.10.29 Szombat, 08:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

11:20:00

Távolság

88.86 km Szint: 3205 m

Tempó

07:39 p/km (7.84 km/h)

Pulzus

Átlag
145
Minimum
98
Maximum
0

Edzésleírás

Piros 85

Mariannék kivittek a rajtba - köszönet - ott sok futó ismerőssel találkoztam. Judittal elmentem kicsit kocogni rajtt előtt. Judittal és Attilával indultunk a hátsó szekcióból, én egy kicsit bekezdtem, de hamar rájöttem, ma nem fogok versenyezni, valahogy nem olyan a csillagállás, nem volt kedvem teperni. Sok verseny van mögöttem, nem tudtam magam felszívni erre a napra, de végig akartam menni. Judit és Attila rendre beértek, egy darabig hármasban haladtunk, jókat beszélgettünk, aztán megmutatták, mit nem tudok még én, én szépen maradtam a saját tempómnál. Bevallom, fájtak a lábaim, de azért ment a szekér, nem megszakadósan, de biztosan. Dobogókőre jó volt felérni, meglepetésemre Papamaci termett ott mellettem. Egyedül haladtam, majd elértem Kerekes és Vass Csabi pontjához, ott időztem kicsit, elkértem a szokásos "bíztatást" és mentem tovább, mígnem ismerős fizimiskájával Millers-t értem be. Az EP-ig együtt is haladtunk, ahol Femina és Pali bá kényeztetett minket. Itt azt a téves infót kaptam, hogy 3. vagyok a lányok között, új erőre kaptam a hihetetlen hírtől, de rájöttem, csak 4. lehetek legjobb esetben is. Innentől azért jobban ment a futás, Millers még öltözködött, így fájó szívvel magam mögött hagytam, mentem tovább egyedül. Nagykovácsiba 8 óra latt értem le, 2 évvel ezelőtt 10,5 óra kellett hozzá.:-) 2 perces frissítés és mentem is tovább. Nem sokkal utána elkezdett fájni a jobb térdem kívül, bekentem, de csak átmenetlieg hozott javulást, lassultam, a lefeléket nem tudtam futni. János-hegy alatt kellett lámpát kapcsolnom, fent a ponton jót dumcsiztam a srácokkal, majd leszenvedtem magam a lépcsőkön. Máskor örültem volna, hogy kellemes lejtőkön halad az utolsó 10 kili, de a térdemnek kín volt, gyalogoltam. Sajnáltam. Makival találkoztam a céltól vissza, még az erdőben, majd Speró és Mariann vártak engem a cél előtt 200 méterrel, nagyon jól esett a fogadtatásuk, aztán mécses mellett bekocogás a célba, virsli party barátokkal, majd Millers-ék hazahoztak, köszönöm.

A szervezés, útvonal jelölés, ellátás kíváló volt, Eboláék jó munkát végeztek.

Nem vagyok csalódott, azt sajnálom, hogy a térdem bemondta az unalmast, meglett volna a 11 óra, azt hiszem. De örülök, hogy vége a szezonnak, kifutottam magam, még egy versenyre biztosan nem mennék idén.

Annyira új nekem a pulzusmérés, hogy az eredeti tervhez képest kb minden 3. EPnél jutott eszembe, hogy köridőt nyomjak, ott is néha csak 2-300 méterrel a pont után. A végső idő is saccolt, majd korrigálom később.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
11:20:00 88.86 07:39 7.84 3205 98 0 145
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

13 hozzászólás

Iljusin képe

Iljusin 4621 napja

Gratulálok Boszi! Nagyon gyönyörű éved volt!!!!!! Nagyon szép időt mentél.....nem is kell ennyi verseny......csak az élvezet:-)))) Sok sikert a jövő évre!

drzso képe

drzso 4621 napja

Szuper voltál! Végre itt a megérdemelt pihenő!

ganki képe

ganki 4622 napja

Gratulálok!

Egy istállóban fogunk nyihogni?! Dejó! :-)

Kicsi képe

Kicsi 4622 napja

Gratulálok és jó pihenést az alapozás kezdetéig. :)

nedus képe

nedus 4622 napja

Nagyon-nagy gratula !! Kívánom , hogy jól teljen a "pihenőd" és újjult erővel térj vissza !!

yoyo képe

yoyo 4623 napja

Szép volt bosszancs :)) Jókat tepersz mostanában ,az időd szuper jó lett Óriási Gratula csaj !!

-Mariann- képe

-Mariann- 4623 napja

A szuper Boszi! Ahhoz képest, hogy nem versenyeztél, nagyon szépet mentél! Mi lett volna akkor?! :)

Igyekszem ellesni a hullámzást Sperótól, vagy kérek hozzá külön órákat. :) Rájöttem, hogy fényképezni és hullámozni nem lehet egyszerre, így sem a kép, sem a hullámzás nem jött össze, legközelebb csak arra koncentrálok.

 

Nagyon ügyes vagy! Gratulálok még egyszer!

Mozg képe

Mozg 4623 napja

Gratulálok és jobbulást a térdednek.

P. képe

P. 4623 napja

Ügyes voltál!!

gergő képe

gergő 4623 napja

Nagy gratula, nagyon komoly eved volt, elsimeresem az osszes versenyedert. Jo pihenest es oromfutasokat es hajra az alapozashoz!
Boszi72 képe

Boszi72 4623 napja

Igen, örülök én is, hogy együtt futhattunk. Remélem, idővel és sok munkával olyan sikeres "versenyló" lesz belőm is, mint amilyenné Te fejlődtél. :-)

 

tvjudit képe

tvjudit 4623 napja

...hez is. Ez lemaradt. :-)

tvjudit képe

tvjudit 4623 napja

Örülök az együtt futásnak, meg hogy dumáltunk és hogy csatlakozol az "istálóhoz". Szép éved volt Neked is, pláne, hogy volt egy nagyon komoly sérülésed. Kívánok még nagyon sok jó futást, olyanokat, amelyek úgy sikerülnek, ahogyan azt megálmodod. És persze gratulálok ehhez a menet

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!