Boszi72 futás

2011.10.22 Szombat, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:50:00

Távolság

44.8 km Szint: 1290 m

Tempó

07:49 p/km (7.68 km/h)

Pulzus

Átlag
140
Minimum
76
Maximum
168

Edzésleírás

SZHKTSE 45 TT a Pilisben

Társasággal: Juci, Hiver+Legó kutya, Kerekes és Vass Csabi valamint Pali bácsi volt a kezdőcsapat, Lajos forrásnál Pali bá átiratkozott a 25-re. Kényelmes, beszélgetős túra volt, az 5 óra feletti rész kb. állásidő, úgyhogy végül nem kocogtunk rosszat. Bevártuk egymást. Dobogókőre Kerekes Cs. invitálására a piros 3szögön én is felfutottam, jól esett, ezért még néhány emelkedőt bevállaltam, a lejtőkkel viszont óvatosan bántam, nem akartam esni, inkább gyök kettővel ereszkedtem alább.

Kiválóan jelölték az egész pályát, profin szalagoztak, a pontőrök kedvesek voltak, úgyhogy a célban mindenki nygodt szívvel hagyta ott a  nevezési díjat a becsületkasszában. Nagyon kellemes kis futi volt, a lábaim nagyon jól bírták. Sajna a pulzusmérő pánt kisebesítette a bőröm elöl, nem tudom, mit lehet tenni ennek megelőzése érdekében, elég kellemetlen. Ja, Kő-hegynél Huvinek kollégával futottunk össze és kutyusával.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:50:00 44 07:57 7.54 1290 76 168 140
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Mozg képe

Mozg 4629 napja

Jó kis hétvégi hosszú, Gratulálok.

Kidörzsölés, kisebesedés ellen nekem a neogranormon jött be. Gyerekeimnél baba korban is azt használtuk popsi kenőcsnek. Jól hámosít.

 

nedus képe

nedus 4630 napja

nagyon jól nyomod ! :-)

Szúrkolok a pirosra , de gondolom kemény leszel ott is !!

-Mariann- képe

-Mariann- 4630 napja

De jó lehetett! ;-)

Tippek kisebesedés ellen:

1. elméletileg vazelin jó, nekem egy zsírosabb nivea vagy dove krém is megteszi, sőt volt, hogy körömvirág krém is tuti jó volt- ha a pántról van szó nem kéne lecsússzon ugye, így ezek közül a zsírosabb krémmel próbálkoznék, amik nem annyira csúszósak, de nem sebesedik ki mégsem a bőröd. Nekem ez a rövidnacinál is bevállt a combomra, ill. a telefontartó tokomnál a könyökömnél.

2. leukoplaszt - ha leragasztod azt a részt

3. verzió - állítólag van valami spray, ami olyan réteget visz a bőrre, hogy nem sebesedik ki. Jó múltkor az aszfaltos ismerőseim körében a fiúknál pont ez volt a téma. Állítólag mióta ezt használja mellbimbóját nem kell leregasztgatni, nem sebesedik ki. (megpróbálom megkeresni mi ez a cucc)

P. képe

P. 4630 napja

Nem bitang jó időt, hanem bitang jó időben...
yoyo képe

yoyo 4631 napja

Ejj de jó kis szaladás volt nektek ..hmm a Pilist is annyira szejetem :))

Gratika Ildi!  aztán mostmár vigyázz magadra a piros előtt ;) Semmi sebesedés ,semmi térdfájás ne legyen  .....

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!