Boszi72 futás

2011.10.08 Szombat, 08:03:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

11:12:55

Távolság

82 km Szint: 3200 m

Tempó

08:12 p/km (7.31 km/h)

Edzésleírás

Less Nándor terepfutó verseny 75

2. futásom életemben a  Bükkben, hirtelen felindulásból indultam a futótávon. Gankival először rossz helyre mentünk rajtolni, de időben eltaláltunk a valódi rajt helyére. Nem voltunk túl sokan, rögtön az elején egy kisebb csapatban találtam magam, Druskó Zsófi, Gál János és én jó ideig együtt nyomtuk és nem is rossz tempóban. Az első etetőpontnál, Oszlánál Zsófi hamarabb elindult, de mivel hasonló tempóban haladtunk, sokáig láttam magam előtt. Beértem Jucit is, aztán jól elkevertem Tar-kő előtt, mivel az autók ráparkoltak az ösvényre, így se az ösvény, se a szalag nem látszódott, én meg felmentem jól a dózerúton, aztán felhívtam Sütő Lacit, kellett a rendezői segítség. Mérges voltam, mert jó 1/4 óra elment, de nem tudtam, hogy ez még csak a kezdet... Volt még 2 hosszabb tévedés és 1-2 pici, de Szalajkánál a plusz 4 kili után a ponton majdnem letettem a dugókát, nagyon mérges voltam. Gyebnár Éva is csodálkozott  a találkozáson. Istállós-kőre most mentem először, majdnem 50 kilinél nem volt egyszerű mászás. Fent megint Jánossal találkoztam és a lengyel pasival, aki az UTMB-re gyűjt pontot (egyszer rákiabáltam, mert nem nézte a táblát és rossz fele ment). Volt nagy röhögés fent, el is szállt a mérgem a srácok poénjain. Jánossal azt játszottuk, hogy ő lassabban futott nálam, de nem tévedt el, én pedig megkopogtattam a hátát minden keverés után. Itt már +6 kili volt kb a lábamban. Imo-kő alatt jó kis tátrsaság pontőrködött, oda már hármasban érkeztünk és csapatunk ki is tartott a célig. Szóval a srácok mondták, hogy 6 fiú és 1 lány ment még csak el, azt hittem, Zsófi az. Akkor egyértelmű lett, hogy nem csak én kavartam új tájakon... Aztán beértük Gankit, aki szintén kalandozott kicsit, az ajándékkört ki is hagyta. :-( Az Ódorvári pihenőnél a szalag mentén mentünk, de mint János mondta, megint kerülővel értünk le, pedig nem láttunk leágazást. Addigra már előjött a csapat ereje, hol egyikünk, hol másikunk okoskodott jól, merre is tovább. Lengyel barátunk csak az eredményt érezte, viselte a döntésünk hatását. Már nagyon fáradt voltam, voltunk, de futottunk becsülettel. Nagyon jól jött János helyismerete és a tavalyi versenyről az emlékképei, nekem pedig a jó szemem és a térképismeretem. Bükkzsérc után az úton Mariann és Vass Csabi állt meg mellettünk, Csabi kérdezte is, mire an szükségem, de csak bíztatás kellett a maradék 3 kilihez, más nem. Nyomó-hegy után eltöprengtem, vajon dugtam-e a ponton? De nem mentem vissza, reménykedtem benne, hogy igen. Megláttuk a célt végre és a fiúk előzékenyen hagytak először dugni. 7-ként, első lányként értem be, kb +8 kilivel a lábamban, szóval majdnem megvolt a Piros 85. Piszkosul elfáradtam, de azért boldog is voltam. Sajnos meleg víz már nem volt, pedig a vége felé már a forró zuhany és a sör motivált.

Nem így terveztem, s mint kiderült, eltévedt szinte mindenki, nem is kicsit. Azt hiszem, a szalagozáson van mit javítani, bár biztos vannak a kavarásokban emberi hibák is - nálam is, én is figyelhettem volna jobban, de azt hiszem, néhány plusz szalag sokat segített volna a dolgon. Mindenestre egy biztos: csodás napunk volt, tiszta idővel, kis napsütéssel, és a Bükk gyönyörű arcát mutatta nekünk, meg is szerettem, mert csodás színeivel, tájaival elvarázsolja az embert.

Köszönet Mariannak, amiért bevállata a fuvarozást és levitt négyünket Cserépfalvára, így futthattunk és csodákat láthattunk.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
11:12:55 82 08:12 7.31 3200 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

Boszi72 képe

Boszi72 4641 napja

Köszönöm szépen. Annyira még soha nem tévedtem el, hogy ne találjak vissza, bár volt, hogy órákba telt, míg megleltem a helyes utat.:-) De igen, már fordítani akarok a dolgokon és küzdős versenyek helyett szép, kerek futásokat tervezek a jövő versenyeken.:-) Süti lesz máskor is, amíg bele tudom tennii a lelkem.:-)

-Mariann- képe

-Mariann- 4642 napja

Jucus! Hagyd már! Ez a védjegye! :D És így még szebb nyerni!
Ildikóm, azért már kezdtünk aggódni és úgy örültünk, mikor odaértünk Bükkzsércre és láttunk 3 lámpát felénk közeledni és láttuk, hogy Te vagy az egyikhez tartozó! :)

Meg kell hagyi, nagyon szívós és kitartó vagy! Kemény fából faragtak!

A sütid meg még mindig fini!

Jucus... képe

Jucus... 4643 napja

Mit is mondjak? Mikor összetalálkoztunk Tar-kőnél meglepődtem, hogy mit keresel ott! Jó lenne, ha leszoknál már ezekről a kavarásokról :-) De, tudom én, hogy kitartó vagy! Tudtam, hogy bárhogy is, de végigmész. Így kell ezt! Gratula!

tvjudit képe

tvjudit 4643 napja

Hát ez igazán kemény lehetett és te klasszul helyt álltál. Gratulálok a szuper helyezéshez.

Kicsi képe

Kicsi 4643 napja

Brutális látvány volt, ahogy előttem mentél fel Istállós-kőre, akár egy hegyi zerge, én meg azt sem tudtam, hogy hol vegyek levegőt. :)

Gratulálok, szép menet volt!

Mozg képe

Mozg 4644 napja

Gratulálok, fantasztikus volt, hogy a Fátyolvízeses túlfutás után keményen nyomtad visszafelé. Na persze "zerge lábakon" könnyű. :))

 

KerCsaba képe

KerCsaba 4644 napja

Nem irígyellek a +-ért, de kitartás jeles! Gratula!

gergő képe

gergő 4644 napja

Huhh ez kemeny lehetett, de eszetlenul jol behuztat, elismeresem! Az auto altal takart osvenyt mi is beneztuk, nekunk is volt benne 10 perc.. Amugy a 60asra kellett volna jonnod, ezt kiveve elo sem kellett venni a papirt! Gratula az elso helyhez!
nedus képe

nedus 4644 napja

Nagyon keményet mentetek !!! Gratulálok ! Hát . igen , az elkavarásokat fejben nehéz feldolgozni .

ganki képe

ganki 4644 napja

Boszikám! Nagyon gratulálok! Az, hogy te végigküzdötted magad a kavarások ellenére, még jobban kiemeli a teljesítményed. Örülök, hogy megnyerted! :-)

yoyo képe

yoyo 4644 napja

Hát nem semmi amit csináltál Ildi ! ennyi kavarás ááá. Már bánom,hogy azt a szalagot amit takart az autó ,nem kötöttem le,és raktam láthatóbb helyre ..mert bár viccből mondtam farkaséknak,hogy egy benézős,hely,,igazam lett sajna ... Más is ment arra amúgy

.  Istállós-kő nekünk nem volt benne,de a lefagyszon igen ,Duuurvvaaa !

De azért örülök,hogy ennek ellenére sikerült tartanod a pozicíót :) Nagy Gratula érte !

 

devilv8 képe

devilv8 4644 napja

Gratulálok! Ódorváról lefelé nem is tudo ment-e valaki jó irányba :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!