Boszi72 futás

2011.10.02 Vasárnap, 06:52:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:39:00

Távolság

40 km Szint: 1400 m

Tempó

08:29 p/km (7.08 km/h)

Edzésleírás

Vasas Maraton tt.

Reggeli indulás, még vacogtam a rajtban, de már ott örültem az ismerősőknek. A táv nagy részét Hurvinek kolléga társaságában tettem meg, azt játszottuk, hogy ő előrement a pontoktól, én meg utolértem.:-) Jókat beszélgettünk és örültem a helyismeretének. Plusz kitérőként megnéztük a sikárosi rétet, nagyon szép volt. A pontok nagyon rendben voltak és a dömösi dunapart nagyon tetszett, de Pmarótra vezető egyenes, unalmas szakasz nagyon nem.

Ja, 2x eltévedtem, egyszer egy 200m-t csak, másodszor hosszas  oda-vissza járás után rendezői segítséget kértem, így Cejus útbaigazításával a Szakó-hegy kimaradt nekem.:-( Távban talán össz 1 kilit raktam rá, de időt sokat vesztettem a tanakodással. Szóval így történt, hogy elég vacak időt produkáltam, de ma ez jött össze.

Nagyon jó volt ismerősökkel találkozni, jó kis buli volt. Az idő bruttó.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 40 00:00 0.00 1400 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

tvjudit képe

tvjudit 4650 napja

Gratula neked is Ildi, Gergőnek igaza van, jobb lehetett nektek az árnyas erdőben. Amúgy nem akarok én elszakadni a terepfutástól. Csupán kicsit másra helyeződik a hangsúly. A lelkem már soha nem lesz aszfaltos. :-)

P. képe

P. 4650 napja

Bennünket meg utálsz ? !
Boszi72 képe

Boszi72 4651 napja

Dömös? 2 zsíroskenyér hagymásvalés csalamádéval, isteni házisüti és persze Mg tabletta. Én is időztem ott, volt miért.:-)

gergő képe

gergő 4651 napja

Nezegettem en is ezt mar minden evben.. Szep lehetett, jobb volt gondolom az erdoben tekeregni, mint a 30 fokos rakparton daralni :). Mi most csaladi valtot is futottunk, azert is mentem oda.. Gratula tturahoz! ( es koszi a gratot)
yoyo képe

yoyo 4651 napja

No hát voltak azért előttem úgy látom,csak mind futó volt :)) komolyan alig előztem meg túrázókat,ezért is kavartam ,mert senki  nem volt körülöttem..ja ja az egyeneseket én is úúúútáltam,de ezt a 2 kilit leszámítva isteni az útvonal,,és az ellátás is lehúzott rólam vagy 10percet Dömösön :) még le is ültem enni :)

-Mariann- képe

-Mariann- 4651 napja

Azta milyen "gyógyfutás"!

Mi lesz ha jobban leszel?! :)))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!