Boszi72 futás

2011.09.17 Szombat, 07:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:03:00

Távolság

32 km Szint: 1200 m

Tempó

07:36 p/km (7.90 km/h)

Edzésleírás

Pécs Európa Kultúrális Fővárosa TT.

Vass Csabival futottam, kényelmes, kocogós tempóban. Csabi most rázódik vissza a futásba, én meg még nem haverkodtam össze a Hoka-val, de már nem is fogok. Már kb. 5 kili után fájni kezdett a térdem, csakúgy, mint csütörtökön.

Noémi barátnőjével gyalogolta a rövidebb távot.

Volt néhány pont, amit sikerült más irányból megközelítenünk, így ez alkalommal is többször egyszerre értünk EP-hez korábban megelőzött túrásokkal.:-) Igazából tetszett, mert kevésbé járt tájakra is vitt, kimondottan kellemes edző utak voltak, jó lenne beiktatni őket a privát futásokba. Ellátás: minden ponton csoki vagy édesség, 1 helyen folyadék, kedves pontőrök, csak a térkép és itiner az, amin lehetne javítani. Az idő bruttó, volt pont, ahol hosszú perceket vártunk a vízre, de most mellékes volt az idő megint.

A célban Palival is összefutottunk. Végre jóízűen bevágtam egy zsíros deszkát sóval, piros paprikával és hagymával. Itthon sörrel öblítettem le a dolgot, jó kis program volt!:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:03:00 32 07:36 7.90 1200 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 4665 napja

hát igen ..egy jó kis zsírosdeszka lilahagymával hmm,amit szinte csak TT ken eszünk ugye ..  ;)

jobbulást a  térdednek is,remélem nem komoly,mint ahogy írtad,is talán a cipő miatt jött elő .

 

-Mariann- képe

-Mariann- 4665 napja

Azt kell mondjam, megint szépet futottál! Gratuláció Mademoiselle! ;-)

 

Viszont sajnálom, hogy a Hoka nem jött be. :(  Nem lehet, hogy még picit többet kellene szoktatnod magad hozzá? Vagy nem akarsz inkább kísérletezni a térded miatt, meg a lefelék miatt?

Boszi72 képe

Boszi72 4666 napja

Köszi Nedus! Holnapra még tervezek egy levezetést a szigeten, rendesen kenegetem.:-)  Nekem pont a lefeléken nem feküdt a cipő, az Inov-ban sokkal stabilabbnak érzem a talajfogást. Köves szakaszokon tényleg profi, de tőlem többet elvesz, mint ad.

nedus képe

nedus 4666 napja

Remélem , a térd fájásod hamar elmúlik ! Jók ezek a TT , szeretem a hangulatukat . ( ja , a Hoka nekem sem jött be igazán , talán csak a köves , sziklás lefeléken , de ott nagyon )

  Jó pihenést !

Boszi72 képe

Boszi72 4666 napja

Szia! Nekem a térdemmel a közelmúltban nem volt nagyon gondom, ezért is gyanakszom a cipőre, csak ez változott. De ez is csak egy cipő, van, akinek bejön és rettenetesen szereti, van, akinek nem. Sajnos a terepfutó cipő szerintem csak a terepen ismerhető meg, használat közben. Lehet, hogy Te utána csak ezt használnád, ki tudja. A méretezéssel viszont vigyázz, más az átlagnál, érdemes felpróbálni vásárlás előtt!

kkoos képe

kkoos 4666 napja

Szia. Én is sokat kínlódok a térdemmel, akartam rendelni egy Hoka-t, de ez most elbátortalanított :(

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!