TiGör jóga

2011.09.05 Hétfő, 17:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Edzésleírás

Sportértéke valóban nem sok volt, de jól ellazított. Az elején fura volt, pláne, hogy elkezdtek mantrázni, ami számomra idegen, de csak néhány másodperc volt, és csak nem csatlakoztam be. De utána a gyakorlatokon volt a hangsúly, és egész jól tudtam koncentrálni Istenre, a babámra, szóval a környezetet megteremtették egy katolikus számára is. ;)

A végén teljes ellazulás volt, akkor éreztem mocorogni a magzimat. :)

Mindenesetre jó merev vagyok, főleg a csípőm, de amennyire tudtam, megcsináltam a gyakorlatokat, úgyis az volt a jelszó, hogy mindent csak jólesően, és a kis mozdulat is ugyanolyan hatékony tud lenni. ;)

Lehet, hogy fogok még menni.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Gandi képe

Gandi 4635 napja

hát, ha már érezni fogod deréktájon, hogy nem az igazi, akkor majd csinálod otthon is szorgalmasan :-) legalábbis nálam ez volt, bár az én lányom nagyon elől volt bennem, vagyis nem terült el széltében, ahogy néhány kismamánál látom, és ettől iszonyú külpontos voltam, hamar jöttek nálam a derékfájdalmak...

mantrázás: igen, én pontosan ugyanezt mondtam akkoriban a páromnak, nem annyira sok az a mantra, kibírom :-)

aztán vagy az én türelmem fogyott el, vagy tényleg egyre többet csináltuk, de eljött az idő, mikor már határozottan zavart, akkor hagytam ott őket (de kb. 10-12 alkalommal voltam)

TiGör képe

TiGör 4635 napja

Igen, már 20 hetes a magzi. :)

A mantrázás tényleg nem volt vészes, az egész órának csak az elején volt 1x, és néhány másodpercig tartott. Ha csak ennyi lesz, akkor azt kibírom. :)

Az otthon majd csinálommal az a gondom, hogy túl lusta vagyok én ehhez, nekem kellenek ezek a szervezett órák, különben nem lesz belőle semmi...

Gandi képe

Gandi 4635 napja

Én, mikor ilyen bizonytalanul mondtam a védőnőnek, hogy olyan volt, mintha, érezném, hogy mocorogna, de nem vagyok biztos benne, akkor a védőnő határozottan állította, hogy de, az bizony ő volt, és tényleg :-)

Szóval már szerintem tartassz ott, hogy érezhetted, nekem ez a 17. hét végén jött el, valahol ott járhatsz már te is, ha jól sejtem...

Kismamajóga: néhány alkalommal én is voltam, és végül én is a mantrázásba untam bele. De arra jó volt, hogy a gyakorlatokat elsajátítottam, és otthon, mantra nélküli környezetben tudtam tovább csinálni. Egyébként olyan gyakorlatokat tanultam ott, amit simán csak úgy futás utáni nyújtásként is csinálhatnának akár férfiak (derék átmozgtó, stb.)

SZóval néhányszir mindenképp érdemes elmenni, hogy a gyakorlatokat ellesd, aztán mehet otthon is :-)

ikerkaszat képe

ikerkaszat 4635 napja

Én az első "nem tudom milyen mocorgást" intim torna közben érzékeltem. Ott is nagyon nagy "csöndben" kell lenni és befeléfordulni. Legjobb barátom kedvese is jóga közben érezte meg a baba mocorgását.

Este vacsi után pakold fel a lábad, és figyelj!:-)

TiGör képe

TiGör 4635 napja

Nem, és nem is vagyok benne biztos, de vmi (vki) megmozdult bennem. Ilyet éreztem már néha, de még nem vagyok biztos, ennél lehetne egy kicsit egyértelműbb is. :)

ikerkaszat képe

ikerkaszat 4635 napja

Most érezted először, hogy a pici életjelet ad magáról?:-)

Egészségetekre!:-)

 

drzso képe

drzso 4635 napja

A lazítás biztos jót tesz! Az meg hogy érzeted a pici mozgását, biztos nagy élmény volt!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!