Boszi72 futás

2011.09.04 Vasárnap, 09:20:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:07:00

Távolság

18 km Szint: 681 m

Tempó

07:03 p/km (8.50 km/h)

Edzésleírás

HASE 20 TT

Egy könnyed futásnak indult egybekötve a friss HOKA tesztjével és felavatójával. Nagyon jól szervezett túra, az EP-k jól jelzettek, szervezésből 5-ös. Ingyenes, a  végén mégis díjazták az elsőket és vizet is kaptunk. 

Jól kezdődött, alig találtam a visszafordítót, aztán meglett a fonál. A 3. pont előtt darazsak támadtak rám és 2 vagy 3 jól meg is csípte a fejemet. Úgy visongtam, hogy mindenki engem nézett. Hihetetlen fájdalmat okoztak, azt hittem, ilyen nem is létezik. A pontőr bácsi rutinosan bekente Fenistil géllel, a CA tabletta sajnos már elfogyott, másokat is ért támadás.  Innen egy ideig gyalogoltam, úgy lüktetett a fejem, szenvedős volt az egész. Folyamatosan rázott a hideg a 30 fokban, állt a szőr a karomon, csak óvatosan futottam, mert minden mozdulatra mozdult a hajam és irritálta a fejbőröm a mozgás. Virágos-nyeregnél majdnem a busz felé indultam, mert akkor annyira fájt, hogy bizony sírnom kellett. Aztán csak behúztam a hátsó felem a célba. :-)Hideg vízzel hűtöttem a fejem, nagyon jót tett, meg Csabitól kaptam Ca-t.

Kerekes Csabi és Pali bácsi is a darazsak áldozatául estek, ők kiálltak. Juci és én is kategória elsők lettünk, kaptunk érmet és kis kupát, Vass Csabi 3. Noémi is végiggyalogolta, az ő beérkezését is megéljeneztük. Kutyával és összefutottunk, ő abszolútban is nyert. Jó kis túra volt és örültem a társaságnak.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:07:00 18 07:03 8.50 681 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Kopi Zoli képe

Kopi Zoli 4676 napja

Na ez kemény! Nem gondoltam volna hogy ennyire rossz a darázs helyzet.

Gratulálok a helyezéshez!

-Mariann- képe

-Mariann- 4678 napja

Darazsak szerepeltek a kiírásban?! :)

Ejj! Ez így nagyon kemény!

Boszi72 képe

Boszi72 4679 napja

Köszi, holnapra kutya bajom, de most kerülni fogom a budai hegyeket vagy 2 hétig (gyógyszertáros mondta Csabinak, kb még ennyi idő, amíg visszavonulnak). Bár nem tudom, ha nem ott, akkor hol fogok futni?!?:-)

nedus képe

nedus 4679 napja

Hát ez elég mozgalmas és fájdalmas futás volt !!!! Remélem , hamar rendbe jössz -)

Amúgy meg gratulálok a szép helyezéshez !!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!