stirma futás

2011.08.28 Vasárnap, 08:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

05:18:16

Távolság

26.4 km Szint: 1865 m

Tempó

12:03 p/km (4.98 km/h)

Pulzus

Átlag
146
Minimum
0
Maximum
193

Edzésleírás

Val Masino SkyRace. Évek óta tudom, hogy létezik ez a verseny, de sosem gondoltam arra komolyan, hogy egyszer el is indulok rajta. Ez először az elmúlt évben fordult meg a fejemben, de mindig elhessegettem a gondolatot, kevés vagyok én ehhez. Aztán idén mégis úgy alakult, hogy megcsináltam egy kvalifikációs versenyt, és azon kaptam magam, hogy beneveztem erre az eseményre. És el is fogadták a nevezésem! Úgyhogy vasárnap reggel 8-kor ott lehettem én is Filorerában a kb. 80 induló között. És hamar be is igazolódott, hogy tényleg nagyon kevés vagyok én még, sokat kell erősödnöm ahhoz, hogy valami normális eredményt produkáljak egy ilyen megmérettetésen. Szerettem volna 5 óra alatti idővel beérni, ez sajnos most nem sikerült. De boldog vagyok, hogy végigmentem, és szintidőn belül teljesítettem. Fantasztikus élmény volt ezen a varázslatos helyen, szeretett hegyeim között, csakis magamra utalva küzdeni - magammal. Ha lehetőségem lesz rá, legközelebb is elmegyek.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:18:16 26.4 12:03 4.98 1865 0 193 146
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

stirma képe

stirma 4685 napja

Hát köszönöm, de nem érdemlem meg, ennél jobban kellett volna mennem.

A képek, amiket néztél, nem ott készültek. Inkább a Val di Mello albumot nézd meg, bár ezek a képek régebbiek, de ott fotóztuk, ahol a verseny volt. Tényleg fantasztikusan szép hely!

Azt nem ígérem, hogy többet írok, mert nincs nagyon mit. Rohadtul elfáradtam úgy kb. 8 km után, aztán a hágóig csak vánszorogtam, a láncokon viszonylag gyorsan felkapaszkodtam, a lefelé meg már gyorsabban ment, de az nem volt elég a jobb idő eléréséhez. Tanulságos volt, nagyon, de jövőre megint ott szeretnék lenni.

empirke képe

empirke 4686 napja

Húha, asszem mégis találtam képet, ha ez van az albumodban. Ez lesz az, igen! De csodálatos!!!!! Nagyon megérte ez az 5 óra. És még sajt is járt?? Höhö, nagyon jó :)

empirke képe

empirke 4686 napja

Gratulálok, ez fantasztikus! Húú, mekkora szintkülönbség! Képek?? Picit részletesebb beszámoló? :o) Annyira olvasnám!!

Jah, és hogy tudtad ilyen alacsony pulzussal végigtolni? Nem semmi!

 

takipaolo képe

takipaolo 4687 napja

Gratulálok ... nem semmi a szintkülönbség! Tudod a részvét a fontos ... és szurkolok, hogy mégegyszer elindulj ezen a versenyen és 4-el kezdödjön a célidőd:)))

Felszerelések

Garmin Forerunner 305
Zensah Kompressziós szár
Egyéb Mountainsmith Dart II. kulacsöv
Asics Gel Enduro 6 Trail