azazello bringázás

2011.07.30 Szombat, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

04:34:00

Távolság

116 km

Tempó

02:22 p/km (25.40 km/h)

Pulzus

Átlag
136
Minimum
0
Maximum
164

Edzésleírás

Tour de Velence

nettó idő (bringás óra, amikor forgott a kerék), de a pulzus bruttó, tehát kicsit magasabb a valós átlag. 

két eltévedéssel, mindkettő rontotta az átlagot kicsit. jó verseny volt, de néhány kanyart a sokból nem jeleztek eléggé, és lovasberény után eltévedtem, végül fehérváron "fejeztem be" a versenyt, pedig jó lett volna célba érni. :) az elején pedig félreirányítottak, vissza a célhoz, mintha 30-as versenyt nyomtam volna. még sokan jártak így. 

baromi erős északi szél volt, amibe kb 20-30 kilin keresztül bele is mentünk, az kemény volt, aztán oldal lett belőle egy ideig. hátszél nem volt. 

kajálás rendben volt, az elején kellett volna többet. nehéz enni-inni versenyen, ilyen dombos (!) terepen. de nem éheztem el, csak az első óra végén kicsit. görcs nem volt, ez is jó. kaját nem kell több rétegbe csomagolni, elég egy, mert nehéz kibontani. kb. 70km-nél volt egy erős pit stop, ezt jó lenne máskor elkerülni. de rendbehozott. 

80%-ban saját zsíron. viszont kurvajó volt összedolgozni, amikor volt kivel!

hiba: első kört meghúztam, próbáltam felérni egy sorra, és nem ment. szerintem első körben 33-as, de lehet, hogy 35-ös átlagot mentem (kb 55p, nem tudom, mennyi volt a kör). onnantól még gyengébb voltam az emelkedőkön. :) de tanulság az, hogy a holtpontokon túél kell jutni, át lehet ütni őket, és van bennem állóképesség (relatíve, nyilván ez az év nem erről szólt). de ahhoz képest elégedett vagyok!

második tanulság: alaposan meg kell nézni előzetesen az útvonalat, nem lehet a rendezők tenyérnyi tábláira hagyatkozni. (persze a kanyarok nagyrészét jól biztosították, ember is volt). 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:43:00 116 01:55 31.21 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!