henó futás

2011.08.01 Hétfő, 19:17:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:41:14

Távolság

6 km

Tempó

06:52 p/km (8.73 km/h)

Pulzus

Átlag
165
Minimum
0
Maximum
188

Edzésleírás

Új hónap - új tervek 1. rész

3 hete nem futottam. Első héten hiányzott. Második héten már csak picit hiányzott. Harmadik héten már egyáltalán nem.

Sosem gondoltam, hogy eljutok idáig. Nem éreztem motivációt a futáshoz. Halogattam, hogy majd holnap, majd holnap stb.

Talán ha Szilva is futna, akkor nem lustulok el ennyire. Majd jövőre nem lesz ilyen remélem. Sok volt ez így nekem, a heti közel 50km. Túl sokat vállaltam. Meg lett az eredménye, szép kis vashiány.

Nos most pótoltam a vasat, és megint érzem, hogy terhelhető vagyok. Most leginkább a 30km-en gondolkozom. 2 hónap maradt a felkészülésre. A Nike félmaratonról lemondtam. Nem érzek elég erőt egy hónap alatt felkészülni egy 2:10es félmaratonra. Így maradt a 30km. Augusztus végéig meglátom mi lesz.

Az edzéseimet már megterveztem. Futás hétfőn, szerdán, pénteken, szombaton lesz. 6, 8, 8, 12 km. Ez az első hét. Aztán fokozatosan  emelek rajta. Igyekszem felhozni 10km-re a hétfői, szerdai és pénteki edzéseimet, a maradék szombatit pedig a régebbi 19km-re. Remélem lesz elég kitartásom! Vagyis: LESZ ELÉG KITARTÁSOM!!!!!

A többi napon: kedden, szerdán, szombaton, esetleg vasárnap lovaglás. Valamint kedden, csütörtökön, vasárnap spinning.

Ja és folytatom a fogyókúrát. Szerencsére a 2hónap alatt nem híztam, pedig féltem, hogy felszedek egy pár kilót, amíg lusta disznó módjára csak "feküdtem" futás helyett...

Hát ez a futás azért nem esett olyan jól, dehát mit várok 3hét "pihenő" után. Marci sokat segített, így a hétfői, meg pénteki futásomat vele tervezem. A maradék 2 lesz aszfaltos futás.

Ma "beszóltak" a fiúk a gát túloldaláról, hogy így könnyű futni, hogy húz a kutya. Hát könnyű, meg néha nehéz, mikor hirtelen megáll pisilni, vagy mást csinálni... :D :D

Szerdán már aszfalton futok! Kiváncsi vagyok megy-e a 8km. Hát a tempóról inkább nem beszélek, talán 7essel menni fog... Dehát majd ez is jobb lesz hétről-hétre! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 6 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

monique képe

monique 4704 napja

örülök hogy rendbejött a vasad! hemoglobin és ferritin is jó lett most? amúgy sztem nem a heti 50km-től lett, hanem mert nem volt elég vas az étrendedben. doki fogja-e pár hónap múlva ellenőrizni a vasad megint? elvileg az lenne a jó.

 

fogyókúra: minek az, csak fuss:) az elég fogyókúra:D

 

hajrá! :)

erhat képe

erhat 4715 napja

Van honnan építkezni !

szkata73 képe

szkata73 4715 napja

Jaj de jó Henóka, üdv ismét a klubban!:-)

Szilva képe

Szilva 4715 napja

Végre-végre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!