henó lovassport

2011.07.23 Szombat, 13:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:00:00

Edzésleírás

Hát ma nem volt valami kegyes az időjárás hozzánk.

Kihoztam Herceget a karámból, vagyis inkább kicsaltam répával, mert iszonyú víz és sár volt bent egy szakaszon. Majd elkezdtem pucolni erre eleredt az eső. Bevittem az istállóba, és kb. egy fél órát bent álltunk várva, hogy csendesedjen az eső.

Aztán Ildikó segítségével felnyergeltem, a zablát meg már egyedül tettem be Herceg szájába, aki picit ellenkezett. Mikor elindultunk volna ki, megint eleredt az eső, így leszerszámoztam és vissza az istállóba. Megint fél óra eltelt, mire csendesedett. Aztán Ildikó mondta, hogy kimegy szőrén lovagolni Holyval. Hát én picit tétováztam, hogy merjek-e szőrén felülni, de aztán csak felültem. Először azt hittem, hogy ledőlök oldalra, mikor Herceg elindult, de aztán kezdtem megtalálni az egyensúlyt. Végülis 11évesen szőrén tanultam lovagolni és akkor utáltam a nyerget. Pár kör után aztán a "biztonság kedvéért"megálltunk legelni és szépen lehuppantam Hercegről.

Ezután kivittük őket hátra lucernát legelni, itt kicsit "rosszalkodott" Herceg, mert elszaladt. Ildikó mondta, hogy ezt ezentúl ne hagyjam, mert rászokik erre. Így kénytelen leszek "elverni" ezentúl ha elszalad.

Ezt leszámítva jó kis nap volt, holnap folyt. köv. :)

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!