mezesmelange futás

2011.07.12 Kedd, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:50:00

Távolság

6.5 km

Tempó

07:42 p/km (7.80 km/h)

Edzésleírás

Sentiero Rilke, Duino es kronyeke

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:50:00 6.5 07:42 7.80 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

monique képe

monique 4642 napja

ezt most nézem amúgy.. :) a triatlon asszem ráér még nálam, még a futásra koncentrálok egy darabig. de majd elkezdek úszni-biciklizni megint:D talán jövőre már igen!

pulzus: ha magas a maxod, akkor nem kell azért extrém alacsony pulzuson edzeni. hanem ami neked személyesen megfelelő.

mezesmelange képe

mezesmelange 4722 napja

szia monique,

szerintem is jó stratégia, néha sokkal jobb érzés lazábban, visszafogottab tempóban edzeni. Nem olyan nagy a sérülésveszély és a motivációnak is jó. És ez nemcsak a futásra érvényes. Pl: van egy pár uszótársam, mindig maxon nyomják, 3 km-es full tempós edzések. Versenyeken aligha tudnak jobb időt kihozni, mint egy keményebb edzésen. Ilyenkor meg nagyot néznek, amikor azok, akik általában sokkal nyugisabban szelik a hosszakat versenyeken hirtelen olyan időket úsznak, mint ők. :D

A pulzusmérő, hát igen "szakítottunk". Nem volt valami jó ötlet tudom, de megelégeltem a magas értékeket és nagyon lassan nem szeretnék futni. Tudom, hogy a fejlődéshez fontos szerepe lehet, úgyh. lehet adok még egy esélyt neki..Amúgy ma nálam volt.

Ja, és ha triatlonozni szeretnél, csak el kell kezdeni :). A futás látom mát szuperul megy, mi a helyzet a másik két próbával?

monique képe

monique 4723 napja

edzésen én is sokkal lassabban szoktam futni. versenytempóhoz közeli tempókban nem bírnék annyit futni (lassú regenerálódás). aztán a versenyen lehet beleadni mindent! :) hajrá! :)

 

ps: pulzusmérő visszament a fiókba? :)

ps.2.: én is szeretnék triatlonozni, csak épp ez a bajom h vagy futok vagy bicikli vagy úszás. majd egyszer megpróbálom összehangolni mind a hármat. :D

mezesmelange képe

mezesmelange 4726 napja

igen, szerintem is sokkal jobb, ha nem full tempon edzek, versenyeken igy sokkal jobb idot hozok ki. Ami nem artana az egy strukturalt edzesterv lenne, bar ha csak a futasra koncentralok, elmaradnak az uszo- es bringaedzesek. Az "akasztos" modszert kiprobalom. :)

kipage képe

kipage 4727 napja

No igen ezen a futáson még tényleg gyúrni kell kicsit, de majd úgyis versenyen jön meg a lendület ott majd vinni fog előre az adrenalin és az elkövetkező 3-4 versenyen mindegyiken fogsz javulni legalább 3-3 percet. Depózás javítása, meg ilyesmikkel. Meg futáson nagyon lehet ám menni, kinézel magadnak egy "hátat" és megpróbálsz elmenni vele, ha gyors és lemaradsz majd jön egy másik hát akire szintén rá "akasztani" magad. Hajrá!!  Én pl edzéseken nagyon nagyon ritkán futok 5perc alatti ezreket, versenyen meg előfordul hogy 4:30as tempó is ki-kijön belőlem, de általában mindig 5 alatt vagyok.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!