TiGör túra

2011.07.12 Kedd, 07:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

4 km

Tempó

15:00 p/km (4.00 km/h)

Edzésleírás

Az érdeklődőknek most már elmondhatom, hogy kis életecskét hordozok (12hetes), így sok futást nem fogtok tőlem látni még jó darabig. :) (De már nagy lelkesen tervezgetek...)

Amúgy érdekelne erről a véleményetek, mert a neten egymásnak ellentmondó véleményeket olvasok.

Mindenesetre, a tegnapi futi a lábaimnak írtó jól esett, de este fájt picit a pocim, így ma ellenálltam a kényszernek, és nem kocogtam.

DE: kitaláltam, hogy ha már sétálok, akkor közben néha csinálhatok kitöréseket, meg guggolást, meg amolyan női fekvőt, meg néhány séta közben is alkalmazható Callanetics-es mozdulatot is tettem.

Tetszett a dolog, ilyet még fogok csinálni.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 4 15:00 4.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 4695 napja

Gratu, akkor nem tévedtünk :)

Én csak alig-alig kocogtam még akkortájt, de sajnos egyáltalán nem jött be a futás, a rázkódás, se a hasamnak, se a melleimnek :P Viszont rengeteget gyalogoltam, bringáztam, kutyákkal kutyasuliba jártunk (ott ment minden, őrző-védő munkástul) stb. Szerintem figyelj a testedre és ne ess pánikba ha a futás esetleg nem kellemes. Nem fog lenullázódni az eddig megszerzett edzettséged :)

Haanchee képe

Haanchee 4696 napja

Nagyon-nagyon-nagyon gratulálok a babához, már az UB-n sejtettem, hogy nem vagy egyedül, amikor váltottunk pár szót. :) Jó egészséget, és óvatos futásokat kívánok, vigyázz nagyon magadra! :)

TiGör képe

TiGör 4697 napja

Igen, Gandinak ott az edzésnaplója puskának, de Lubics Szilvi is végig futott a 3. gyermekével, meg ha jól tudom, akkor Bontovics Timi is, szóval ezen nem izgulok, inkább azon, hogy megtaláljam a nekem/nekünk megfelelő mennyiséget, minőséget. :)

pecsenye képe

pecsenye 4697 napja

no végre publikussá vált:):) Hatalmas gratula! sztem konzultálj Gandival, meg Gurdon Évivel. Gandi már túl van rajta, Évi meg most hordoz egy pocaklakót:)

csetbalu képe

csetbalu 4697 napja

sejthető volt ilyesmi csoda, amikor tavaly írtad, hogy másfajta terveid is vannak 2011-re...:) nagy grat, Veled örülünk, csodás hetek-hónapok elé néztek, élvezzétek ki minden pillanatát:)

mateve képe

mateve 4697 napja

ja...akkor most már duplán kell adni a csillagokat is: *****.... :))

mateve képe

mateve 4697 napja

:D:D:D Nagy-nagy gratula!!!!!!!! Már vártam, hogy publikussá tedd amit a madarak is csipirelnek már... ;-) Bár én anno még nem futottam (a bringázást nem javasolták és a korizást sem...o:) ), szerintem ha annyit mozogsz amennyi még jólesik, akkor tuti, hogy nem lehet semmi gond. Mert hát ami jó a mamának az jó a babának is...

Vigyázz nagyon magatokra! No meg a helyi kismamáknak biztos vannak szuper tanácsaik....

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!