rambó112 bringázás

2011.07.09 Szombat, 14:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:42:00

Távolság

33.7 km Szint: 600 m

Tempó

03:02 p/km (19.82 km/h)

Edzésleírás

Hát nem tudom hol kezdjem!Én egy fasza versenyre készültem,hát ez nem az volt.A rajtnál baromi sokáig álltunk,már azt sem tudták eldönteni,hogy merre rajtoljunk!Aztán benyögték ,hogy nincs mentős készenlétben,ezért késik a rajt vagy nem is lesz!Nem tudom mennyi idő várakozás után meguntuk és elindultunk jópáran a pályára.Előtte apának mondtam,hogy hozzon már egy Hot-dog-ot mer tmár éhes voltam,45 percet állt sorban,egy hot-dogért ami kb 12cm volt és 350 ft,olyan virslivel amit anya sosem vesz mert olyan szar,mikor Ádám jött,hogy mennyünk tekerni,elmentem apához,és jó hangosan mondtam,hogy nem kell,megyünk tekerni,mire ő azt mondta,hogy mostmár várjam meg mert csinálják,a sorban állt egy pár ember,én meg mondtam ezt is hangosan,-6 órát kell várni egy kurva hot-dogra???????????????????????A nő aki csinálta mérgesen felnézett,viszont a sorban álló emberek szemében eggyetértést láttam!Mindegy,ez is felidegesített,meg az is,hogy már az elején tudták,hogy nincs mentős,és nem bírták kinyögni azt,hogy nem vesreny lesz csak túra,és saját felelősségre indul mindenki,erre a mondatra vagy 2 órát kellett,feleslegesen várni,amikor ezt már a leg elején megtehették volna.Nem is kell mondanom,milyen felháborodást keltett ez,volt aki Zalaegerszegről jött ideáig,az most nem versenyezhetett,csak túrázhatott.Azt is mondták,hogy semmi baj,minden ember,minden segítő kintvan a pályán,hát  egyet láttam a pályán,egy fehér sátor,egy asztal,pár pohár valami az asztalon,és 10 méterre két segítő háttal cigizett...wáó,felkészülten várták a fárereket.A másik frissitőnél már kicsit jobb volt a helyzet.A faluba visszaérve eltévedtem,mert hülyén volt kijelölve,mindenki másfelé ment,aztán jött egy 15-20 fős boly,ők sem tudták ,merre kell menni,Endre is kétszer tett meg egy kört,20km felesleg...
AZ elején 6km-t tudtam menni Józsival,Farival,Marcival,Ádámmal,aztán leszakadtam.nagyon akartam velük menni,de hát nem tudtam,kár,így másfél órát mentem úgy,hogy egy szál emberrel nem találkoztam,komolyan má imátkoztam,hogy ne legyen semmi zűr a bicóval.Már nem is mentem ki a kis körre,alig éreztem az ujjamat annyira szétrázott az út.Egyetlen pozíitívum ma az,hogy szép volt a zuhanyzó.Elmentem kajálni,kikértem és leültem a földre,45 perc leveskavargatás után már el is kezdtem enni a gulyást vagy nem tom mivolt,de baromi zsíros volt,és baromi forróóóóóó,amikor amúgy is 40 fok volt!Mindegy végül egy óra alatt csak sikerült megennem.Ezt is nagyon elszúrták a szervezők,akárcsak Duna-Maratonon,ahol, a dobogón 15-20 percet álltak fent Buruczki-ék szakadó esőben,kb 10 fokban,mert nem találták a bajnoki trikókat.Hatalmas szégyen volt szerintem ez a két utolsó verseny a magyaroknak...Ilyen verseny többet nagyon nem kéne.Miért a verseny előtt 1 órával kb. kell mentőst kajtatni,tavaly megtudták oldani???!!!!!A végén már csak azt vártam,hogy húzzunk már innen hazafelé....

Jah:Sajnálom,hogy Magyarországon alig tudnak összehozni egy olyan versenyt ahol nincs késés,zűr vagy valami gebasz,eltűnnek a mezek mert a mókus ellopja őket!Ma alig lehtett hallani a speaker beszédét..folyton szaggatott a hang,halk is volt!Ezen a téren is (meg még sok más téren is) rengeteget kéne még fejlődni a magyar versenyszervezőknek,mert ez így elég rossz!

Sokkal szívesebben írnék ennyit egy olyan versenyről,ahol mindenki jól érzi magát,és jó minden,de ez a nap eléggé kiakasztott!

Folyamatosan jutnak eszembe új dolgok:MArci összehozott egy bukást,nem vészes,kicsit vérzett a térde mert ráesett egy keréknyomra és lehorzsolta.természetesen a dícséret sem maradhat el,de ma csak a bringáokat tudom,főként a nyíregyieket.baromi jól ment mindenki aki itt volt,Gratulálok mindenkinek!!!,jó ,hogy voltak kísérők is!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:42:00 33.7 03:02 19.82 600 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Cyco képe

Cyco 4740 napja

Gratulálok én is! Ezentúl az olyan versenyeket amin minden jól meg van szervezve jobban fogjuk értékelni, mint pl a Robinson kupát!.

rambó112 képe

rambó112 4740 napja

Jah és köszi,grat neked is,nagyot mentél!

rambó112 képe

rambó112 4740 napja

Ámen

Fari képe

Fari 4740 napja

gratula,jó hogy kipróbálod magad ilyen versenyeken is,hisz legjobb edzés a verseny..

rambó112 képe

rambó112 4740 napja

Gondolkoztam rajta,hogy hívlak ha már ezek a szerencsétlenek nem bírtak összeszedni két mentős!

Doki79 képe

Doki79 4740 napja

Hű, nem irigyellek benneteket, ez így tényleg nem jó. Sajnálom, hogy nem volt jó napotok, pedig izgultam értetek. Miért nem szóltatok nekem, mentem volna menteni. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!