NoHa futás

2011.07.09 Szombat, 15:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:58:21

Távolság

21.1 km

Tempó

05:37 p/km (10.70 km/h)

Edzésleírás

8. EON Délibáb terep félmaraton

Ha "nalacy" nincs, én tuti nem megyek. Mivel meglebegtette előttem,hogy elvisz, így döntöttem 3 nappal a rajt előtt. Sosem futottam sem ilyen melegben, sem ilyen terepen félmarcit. Kitaláltam,hogy én majd 01:40 alatt bejövök. Mikor viszont odaértünk 38 fok várt minket.  Kicsit módosítottam a terven, és úgy éreztem 01:50 alatt bejöhetek. Nos meg is lett volna, de nem készültem fel rendesen. Ilyen melegben még precízebben kell enni, inni. A 4. km-nél már fel is akartam adni. Nekikezdtem a 2 . körnek, mikor megláttam Anit, hogy kiszállt a buliból. Valamiért ez elkezdett hajatani és igen jól éreztem magam ebben a körben. A 3.ban már jöttek a jelek...."Keszthely" szindróma, azaz napszúrás... De tudtam,hogy ezzel még azt a pár km-t le lehet küzdeni. Nagyon fájt, nagyon szenvedtem, de jó érzés volt,hogy megcsináltam és nem is a legrosszabb félmarcim! (538-ból 67. hely sem rossz)

Köszönhetem Lacinak, hogy ott lehettem, Irinának és Aninak,hogy frissítettek / szurkoltak! Ezt nem lett volna szabad kihagyni, jó tapasztalat szerzés!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:39:30 21.1 04:43 12.72 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

áki képe

áki 4737 napja

A siklósi élményfürdőben hűsölve gondoltam ám rátok! :-)

bintamas képe

bintamas 4737 napja

Gratulálok.

Ani tud, róla, hogy "mikor megláttam Anit, hogy kiszállt a buliból. Valamiért ez elkezdett hajatani és igen jól éreztem magam"? :):):)

galagyuri képe

galagyuri 4737 napja

Nagy gratula! Nagyon erős és kitartó vagy! Csak igy tovabb es meglesz az eredmenye!!

bejcsi képe

bejcsi 4737 napja

Hatalmas Gratula!Megint hősiesen helyt álltál! Igen, ez a nagy meleg elviselhetetlen, de a körülmények ellenére: semmi sem lehetetlen! Nagyon szép helyezést értél el! Jó pihenést!

nalacy képe

nalacy 4737 napja

Remélem a tegnapi Balatoni henyélés rendbehozott, én még ma sem vagyok százas (sztem már nem is leszek soha:)))). Ha gondolod találok neked ilyen versenyeket tapasztalatot szerezni, de oda már nélkülem mész..:))) Gratula az eredményhez!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!