henó lovassport

2011.07.30 Szombat, 12:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:00

Edzésleírás

Lovaglás - teljesen egyedül. Nem volt velem senki, aki felügyelt volna. Na jó Zsolti néha arra nézett... :D

Tegnap megvettem mindent a nyereghez, alátétet, kengyelt, kengyelszíjat+ hevedert. A heveder nagy lett, így azt ki kell cserélnem, vagy el kell adnom... :(  De végre a "saját" nyergemben, kengyelemben, kengyelszíjamban, pálcámmal, nyeregalátatétemmel lovagoltam! :) A nyergelésnél azért még Robi segített, megnézte jól tettem-e fel, meg még a végén húzott egyet a hevederen. A többit egyedül csináltam! :)

Hát nem indult valami jól a nap. Épp hogy beértem a tanyához vezető útra, mikor megadtam magát a kipufogóm. Már 2hete hallom, hogy elég lazán tartja, de most már elég volt csak lejönni az aszfaltos útról máris leszakadt. :( Zsolti és Robi segített leszedni és utána már tudtam menni.

Herceg ma "ügyes volt", nem szaladt el, nem is próbálkozott. A pályán néha "lusta" volt, de ha odacsaptam rögtön tudta a dolgát. Egyszer elindult ügetésben, mert nem fordult arra amerre akartam és odacsaptam neki.

Lovaglás után leszerszámoztam és elvittem legelni, majd vissza a helyére. :) Aztán elindultam haza a kis "törött kipufogójú" autómmal, szigorúan lassan, mert 80km/h -nál többel nem igen lehetett vele menni az aszfaltos úton...

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 0 0 0
01:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!