Nyúl futás

2008.04.20 Vasárnap, 08:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:09:00

Távolság

20.11 km

Tempó

06:25 p/km (9.35 km/h)

Edzésleírás

Ezt hívják esssszméletlen klassz futásnak! Szívet gyönyörködtető terep, madárcsicsergős, napsütéses jó idő, huhh, régen éreztem magam ennyire erősnek! :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:09:00 20.11 06:25 9.35 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

atom képe

atom 6006 napja

Bizony, Nyuszi! Aztán ha a képeket is felteszem egyszer, akkor majd tán a többiek is megkukkanthatnak valamit belőle :-)))!
Nyúl képe

Nyúl 6007 napja

jahh, a terep... De bizony, LJ, a békási gát volt, csak tova kellett még suhanni, be az ártéri erdőbe, ahol most olyan üde bujaság van, hogy ihaj. Aztán ki a kisházig, majd be a vadonba megint és az új bicajút... gyerekek, én nem tudom, de olyan jó ott futni, hogy szinte csiklandozza az ember talpát, hogy fusson még többet rajta. Atom most biztos somolyog, Ő tudja jól, miről beszélek, igaz? ;)
Nyúl képe

Nyúl 6007 napja

jajjj, de édes bagázs ez... :-)) Ti aztán tudjátok, cillagaim, hogy kell az ember szájára fülig érő, hatalmas nyúlvigyort vazsázsolni :)) Az élet nagyon szép most, boldog vagyok, mint állat, megcsináltam a 2. ranada etapot, holnaptól jön a láblógatós-havajozós egy hónap egy Sárvárral a közepén... és addig meg: csinos néger rabszolgafiúkkal masszíroztatom-legyeztetem magam, friss fügét és gyümölcs-saláta hegyeket zabálok, és répaleveket szürcsülgetek rózsaszín, csavaros szívószálon keresztül... :-))
Gandi képe

Gandi 6007 napja

Tényleg Nyuszika, hol volt ez a klassz terep? És GRATULA!!! Túl vagy a legnehezebb két héten :-) Ebből már biztosan tudsz táplálkozni Balatonfüreden, mikor vonszoljuk hab kis testünket 63 nap múlva (ott már egy nappal később leszünk ui. ) ííííííííííííííííííííííííííííí :-)))))))))))))))))
mateve képe

mateve 6007 napja

Az már biztos, hogy nem egy sima 'mezei' Nyúl vagy! Minimum szuper-hiper Nyuszi.... :))) GRATULA: az elmúlt két heted nem semmi volt! Mondhatnám emberfeletti. Nagyon ügyes csajszi vagy!!!!!
Steve képe

Steve 6007 napja

Örülök, hogy ilyen szép reggelen futhattad az utolsó napi kezdő futásod:) És Nicolnak teljesen igaza van ...
Limonade Joe képe

Limonade Joe 6007 napja

Gratula! Te..., te...., -megvan- Nyúlterminátor!  Csak azt nem írtad, hogy merre volt az terep. Gondolom nem a békásmegyeri gát?!?!
atom képe

atom 6007 napja

De jó lehetett :-)!

Nicol képe

Nicol 6007 napja

Nuszika! Talán azért érezeted így mert tényleg ilyen erős vagy!!! És milyen ügyes és kitartó és...:))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!