Mike01 bringázás

2011.07.03 Vasárnap, 07:46:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:43:56

Távolság

112.13 km Szint: 918 m

Tempó

02:00 p/km (30.04 km/h)

Edzésleírás

A tervezett hosszabb edzes abszolvalasa. Reggel felkeles utan nem sokkal mar indultam is, mert frissnek ereztem magam. Elozo este almaspitevel jol belaktam, igy reggeli nem sok volt. Tapioszentmartoni fordulonal elore nezve nagyon gyulekeztek a felhok Sulysap fele (gondoltam fel is hivom Bozot-ot, hogy helyzetjelentsen, hogy milyen az ido arra. Esik -e vagy sem). De aztan csak mentem tovabb. Bicskenel inkabb egyenesen mentem tovabb Pand fele, mert arra jo dimbes-dombos, Tapioszecso fele viszont teljesen sik, es azt nem szeretem.

Pand utan jott a Kavai elagazas, es mivel hosszabbat akartam, igy mentem tovabb Eszaknak,  Benye, Gomba Sulysap fele.

Gombanal mar nagyon baljosan gyultek a felhok felettem, de valahogy ereztem, hogy mellettem elfujja a szel. Igy is volt.

Egy elagazast Gomba utan beneztem, igy nem Felsofarkasd/Mende fele mentem, hanem Uri fele. Nos Gomba es Uri kozott iszonyat a domborzat, legalabbis az alfoldi labaknak. Ki is vett rendesen belolem, es raadasul meg cak odafele tartottam. (Itt erdemes megnezni a grafikont is a terkepen, hogy milyen jo kis hullamos az ut.)

Uri legvegen visszafordultam, es jottem haza, itt meg kicsit aggodtam az eso miatt, de bizakodo voltam. Es be is jott: nem aztam el, egy csepp sem kapott el.

A frissitest egy fel zacsko keksz es par szem barack biztositotta, de nem is igazan voltam ehes. Sem szomjas. Eleg huvos is volt, alig ittam.

1,5 kulacs (0.5L) viz fogyott csak.

A brutto ido: 3:54 perc.

Nagyon hianyzott mar egy ilyen hosszabb edzes.

Terkepem itt: KLIKK

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:43:56 112.13 02:00 30.04 918 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 4746 napja

Gratu! Nagyon belejöttél a bringába!  Egyszer megnézhetjük a környéket futva is végre. Megengedem, hogy a Süly-Úri-Gomba szakasszal kezdjünk :P :P :P

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4746 napja

Egészségedre Mike!Olyan tempót mentél egyedül,mint mi az egyesülettel...Majd szólok Kori Bának,ha le szeretnél igazolni..:-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!