Boszi72 futás

2011.06.26 Vasárnap, 15:22:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:50:00

Távolság

46 km Szint: 1400 m

Tempó

07:37 p/km (7.89 km/h)

Edzésleírás

Látogatás Yoyo-földön.

Előző nap és éjjel frissítés az UB-n, hajnali 5 után feküdtem le, hulla fáradt voltam. Már 10 körül gondoltam, indulni kéne, de csak az ágyig jutottam, amíg egyszer csak már nem aludtam el. Akkor vettem kalapom és tényleg elindultam a hegyek felé. 

Útvonal: Virágos nyereg - Újlaki hegy - Hűvi - Nagyrétig sárgán - piros + átkötés a pirosra - Fekete-fej - Nagy-Kopasz - Nagykovácsi - Nagyszénás - Hosszú árok - Antónia árok - Zsíroshegyi th  - Solymár - Alsó-jegenye völgy - onnan sárgán vissza Virágos nyereg, majd le a buszmegállóig.

Táv és szint tippelve. Egész jól ment, gondolok itt a pihentségemre és a lábaim állapotára is. Igyekeztem minél többet futni, inkább lassabban, mint gyalogolva haladni. Volt néhány kényszer boxkiállásom, Antóniánál elfogyott az itókám, de szerencsére a Muflon itatóban tudtam tankolni. Kicsit tartottam a sötéttől, és a sárgán bizony a fák alatt nagyon kellett figyelnem, hova lépek, alig láttam valamit hazafelé. Egyszer nagy zajt hallottam közvetlen előttem a bokorban, gondoltam, egy őz. Aztán egy hatalmas horkantást hallottam, ahogy elhaladtam az ominózus részen. Nagyon gyorsan elfutottam onnan, a sötétben elég ijesztő volt a helyzet, tuti vaddisznó volt. A naplemente viszont szép látvány volt, csakúgy, mint Nagyszénás tetejéről körbenézni a vidékre, senki nem volt a csúcson, csak én.

Lábam elég jól volt, a bal térd viselkedett kicsit rosszul és alatta  avádlim állt be félúton, de ahogy nyújtottam, a térdem is jobb lett. Jobb láb  és hátsó comb meglepően jó volt. Jól esett nagyon.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:50:00 46 07:37 7.89 1400 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Boszi72 képe

Boszi72 4743 napja

Szia! Sajnos én sem ismertelek meg, hiába, személyesen csak egyszer futottunk össze. Sebaj, lesz még alkalom. :-)) A lábaim még nem az igaziak, ez aggaszt kicsit, de mindent megtettem és megteszek a maradék időben, hogy finisher legyek. Igyekszem fejben jól összerakni magam, aztán meglátjuk. Kösz, hogy szorítasz, remélem jó erőben vagy!:-)))) Ja, igen, 71,5 km, egy igazán jelentős pukli van benne, de az kétszer. Mátrabérchez képest a szint nem jelentős, sőt. Csakhát nekem kimaradt 1 hónap és még távolról sem vagyok 100-as. De akarat, az van!:-)

Iljusin képe

Iljusin 4744 napja

Kár, hogy nem ismertelek meg!!!! Szilvim kísértem bicóval...lehet Te emlékszel.....a VB miatt ne aggódj. Állítólag nem sok szint lesz és kb 70 kili körül van....nincs 100 km:-) Te is így tudod? Úgyhogy teperhetsz! Nem aggódom miattad! És szorítok.....még a fenekemmel is:-)))))

Boszi72 képe

Boszi72 4745 napja

Szia Anita! Aszófőn és Balatonföldváron voltam, kemény szolgálat volt. VB július 9-én, jövő héten repül a csapat. Azért nem bánnám, ha csak 1 hónap múlva lenne, nyugodtabb lennék az egészségemet és felkészültségemet illetően, de megteszem, amit tudok, energiát nem cipelek vissza a célba.:-) Drukkolj kérlek!

Iljusin képe

Iljusin 4745 napja

Állítólag ott voltál valamelyik frissítőn....ez igaz???? Sajnálom, hogy nem ismertelek meg....vagy nem is láthattalak? Látom szépen futogatsz...mikor lesz a VB?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!