nell1 futás

2011.06.22 Szerda, 20:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:39:00

Távolság

5 km

Tempó

07:48 p/km (7.69 km/h)

Edzésleírás

És igen!!! Végre van 5 kilóméterem is egyben! Ez is nagy öröm, meg az is jó, hogy talátam egy útvonalat, ami szinte pont 5 km. Legalábbis a GoogleEarth szerint. De jó, hogy sikerült! Na, azt hiszem most ezt kell majd jól begyakorolni, hogy könnyen menjen, meg kicsit rövidebb idő alatt. Mert voltak azért nehéz pillanatok. Gondolkodtam menetközben erősen, hogy hozzávegyem-e még azt a háztömböt, amit kinéztem, vagy elég lesz a szokásos útvonal. De megintcsak, annyira kevés hiányzott az 5 km-hez, ahhoz képest, amennyit futni szoktam, muszály volt megpróbálni. És most olyan jó! 

Olvastam több helyen ezt a "fejben dől el" dolgot. Azt hiszem, tényleg így van. Először a 30 perc tűnt olyan távolinak, szinte elérhetetlennek, folyton az volt bennem, az de nehéz lehet! És tényleg megküzdöttem azért az első 30 percért egyben. Azóta meg! Persze, van amikor kissé nehézkesebben megy, de megy nagyobb gond nélkül. Azt hiszem, ilyen lesz az 5 km is. Most úgy érzem, azt a mindenit, hű de nagyot futottam. (Persze tudom, hogy nem, látom mások mennyit futnak) De magamhoz képest. Aztán, biztos majd megszokottá válik az 5 kili is. Mint másoknak is. De most jó! :-)))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:39:00 5 07:48 7.69 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Briel képe

Briel 4720 napja

Szép ez nagyon! Az első 5 kili nagy élmény és még később is vannak jól sikerült 5 kilis futások, amikor már egyébként megy több is. Gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!