tormanoja bringázás

2011.06.19 Vasárnap, 11:35:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:49:02

Távolság

20 km

Tempó

02:27 p/km (24.47 km/h)

Edzésleírás

A bringától nagyon féltem. Tiszta víz volt a pálya, az eső esett és nincs nagy tapasztalatom abban, hogy mennyire lehet ilyenkor bedönteni a bicót, mikor kezd el kicsúszni a kerék..stb. És ugye az egyik fordító pont a lejtő aljában volt.

Szóval az első körben igen óvatosan igyekeztem menni, aztán ez így is maradt. A macskakővel még nem is volt olyan nagy gond, azt leszámítva, hogy annyira rázott, hogy majd kiesett a kezemből a kormány. A fordítók voltak inkább neccesek. Érdekes módon azt kellett tapasztalnom, hogy most se hajtanak el mellettem az emberek. Valahogy ez a mezőny nem olyan volt, mint az eddigiek. Már az úszáson sokan megelőztek, de akik meg nem, azok bicón se nagyon. Volt egy része a versenynek, amikor se előttem, se mögöttem nem volt senki tök sokáig. Aztán elkezdtek lekörözni...

Figyeltem a mögöttem levőket, hogy mennyit hoznak, és az első 2 körben nagyjából ugyanúgy haladtam mint ők. Aztán a 3.ban nagyon elbambulhattam, mert ott pl Kata rengeteget hozott rajtam. akkor eszméltem és rájöttem, hogy jé tudok én ennél gyorsabban is menni, úgyhogy a 4.ben megint tartottam kb az előnyöm/hátrányom a többiekhez képest, utána viszont már elfáradhattam, mert megint lassulni kezdtem. Az 5. körben még a nap is kisütött egy fél percre, fel is voltam már bátorodva, jobban kitapasztaltam a kanyarokat addigra, de majdnem én is az aszfalton végeztem, mert a lejtőn lefelé kiment alőlam a bicikli hátulja. Szerencsémre nem lett baj, valahogy alattam maradt a canga, viszont onnantól már csak az volt a célom, hogy berakjam épségben a depóba, meg magamat is:)

Végülis 2en előztek meg bicó alatt, úgyhogy nagyjából tartottam az úszáson megszerzett pozíciót.Persze ez a biciklis idő szánalmas, most már tényleg el kell kezdenem edzeni, mert Szombathelyen így ennek nem lesz jó vége.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:49:02 20 02:27 24.47 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!