Boszi72 futás

2011.06.18 Szombat, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:13:36

Távolság

30.7 km Szint: 1024 m

Tempó

08:16 p/km (7.26 km/h)

Edzésleírás

Gémes 30 - Börzsöny, teljesítménytúra

Jucival mentünk le, hosszas filózás után választottam ezt a távot, mivel holnapra is van terv. Mivel útközben át lehetett térni más távra, hát 30 lett, nem 20. Kocogásos tempó, majd Jucival pár kilóméteren keresztül - a választóig - együtt mentünk. Onnan egyedül daráltam a második felvonást. Szerencsére alig mentünk nyitott terepen, így a fák árnya alatt kellemesebb volt a hőmérséklet, sőt, az elején felhős volt az ég. Az aszfalt  nekem viszonylag sok volt, viszont az erdei szakaszon az út menti vad növényzet és hegyoldalak lekötötték a figyelmem. Kis tó, benne fák, tiszta zöld a teteje, nagyon idilli, blugyboló hangok. Kettőt léptem, egyszerre vagy öt béka ugrott bele.

A térdhajlataim - főleg a bal nem volt kerek - meg a derekam fájt kicsit - a tegnapi céges költözés nem tetszett neki, hátsó comb minimálisan érződött.

Beérve a célban egy pohár csapolt sörrel ünnepeltem, majd elterültem a panzió kertjében a padon, és szundítottam egyet, míg Juci még a terepen volt. Mikor felültem, odajött a főnök, és megkérdezte, hozzanak-e egy plédet, mert látta, hogy aludtam, úgy kényelmesebb lenne, csak szóljak! Leesett az állam, azt hittem, azért szól, amiért elnyúltam az asztalok mellett és ezzel rontom a panzió összképét. Aztán volt még időm, hátramentem, kiesettebb területre és a fűvön elvégeztem majden a teljes gerinctornát. Jó volt beszippantani az élettel teli, gazdag fű illatát.

A pontok eléggé elbújtak, viszont 500 Ft nevezési díjért 3 csoki, 1 almalé, 3x víz, célban sztrapacska +oklevél+kitűző.

Az elmúlt 1 hónapban egyszer volt terepfutó cipő a lábamon, s alig futottam kb 70-80 kilit összesen. Fontos volt ez a nap, nagyon élveztem újra átélni a terepfutás örömeit. Persze nem tagadom, gyalogoltam benne kicsit, és a kondim nem az igazi, elég rendesenelfáradtam. De előre a teljes és hosszantartó gyógyulásért, hogy sokszor legyen még ilyen élményem!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:13:36 30.7 08:16 7.26 1024 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

kolozsimarci képe

kolozsimarci 4756 napja

Hinnye! Ez mán döfi, nagyon jól hangzik és örülök, hogy kezdesz jobban lenni! 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!