TiGör futás

2011.05.25 Szerda, 07:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:55:30

Távolság

9.4 km

Tempó

05:54 p/km (10.16 km/h)

Edzésleírás

Ma merész voltam, Pimp is végig póráz nélkül szaladgált. Viszonylag rendes volt, igaz a meleg miatt egy idő után nem volt túl motívált (persze azért bármikor meg tudott volna indulni.. :)). Azért voltak nagy játékok Bodzával.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:55:30 9.4 05:54 10.16 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

gyaloggalopp képe

gyaloggalopp 4739 napja

Az én kutyim annak idején, mikor még futottunk együtt, csak az alapvető "parancsokat" ismerte: gyere ide, lábnál jössz, mehetsz. Odajött, póráz nélkül láb mellett jött (és futott), s mindig figyelt, mikor érünk az erdőbe, hogy mondjam: "mehetsz" - na akkor nekiiramodott nyulakat kergetni. Hú, egyet elfelejtettem: mikor futottunk, s mondtam neki, hogy "futás, futás", akkor láthatóan belelkesedett és gyorsabban futott. Ja, a legjobb az volt, mikor kérdeztem tőle: hol a cica? Akkor - akita létére, ami köztudottan harci kutya - mint egy vadászkutya, teljesen bepörgött és ezerrel nézegetett jobbra-balra, kereste a cicát, amit jól megkergethet. Persze volt egy cica, akivel együtt nőtt fel. Míg a többi 10 macsek úgymond megkergetésre került a háznál, addig a havermacsek a kutyi szájából is kiehette a kaját, mert barátok volak. A kutya sem érti a dolgot. Vagyis a kutya igen, én nem. :)

 

Ma már 12 éves, ízületes és nem is velem lakik. De azért megdögönyözöm, ha otthon járok. :)

VéZsé képe

VéZsé 4739 napja

Olyan mint a gazdája.Bármikor megtud indulni :-)))

TiGör képe

TiGör 4739 napja

Csak a meleg. :)

drzso képe

drzso 4739 napja

Lehet hogy használ a kutyaiskola? Vagy a meleg?

Bozót képe

Bozót 4739 napja

Gratu, kutyaidomárként is remekelsz!  A kutyákat én úgy tanítottam, hogy nyakörvön ne húzzanak, de hámmal igen. (kis kivétel volt amelyikkel nyomkövetést csináltunk, de őt tudta, hogy nyomon szimatolni, szánkó előtt rohanni kell :P)

mateve képe

mateve 4739 napja

:)) a mi kutyáink is leginkább csak battyognak, hemperegnek az árnyékban, ha mégis loholnak egy nagyot lepke vagy szitakötő után akkor utána  kis híjján póttüdű kell...

Egészségetekre!!

runing képe

runing 4739 napja

most már semmi kétségem nincs a futóteljesítményeid "mögöttes értékelésében"  ... az edzőpartnerek...Vera is bármikor meg tud indulni!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!