TiGör egyéb

2011.05.15 Vasárnap, 13:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Edzésleírás

Suli Pimpesszel. Vizsgafeladatok átnézése, gyakorlásuk elkezdése. Pimpesz nem mer bemenni a csőbe, és a magas akadály megmászása is igen nehézkesen ment, de hát ez volt az első. A bólyához formálás sem ment. De Pimpesz édes volt.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

mateve képe

mateve 4755 napja

Hmm...ez érdekes. Ha kicsit is okos a szuszi (már pedig mind az) akkor jól lehet ezzel a feladattal lakni... ;-) Most már csak azt nem tudom, h mi a "hideg-meleg" játék... :))

TiGör képe

TiGör 4755 napja

Ja igen, a bója az bója és nem bólya. :)

Szóval annyi, hogy leteszek egy bóját tőlem 1-2m-re, és a cél az, hogy Pimp odamenjen a bójához, és megszagolja. Ezt nulla segítséggel, illetve "hideg-meleg" játékkal. Tehát ha a kutya felénéz, klikk+falat. Ha felé mozdul, klikk+falat. Ha odamegy klikk+falat, azaz mindent megerősítek, ami a cél  felé viszi a kutyát, ami viszont nem (előttem fekszik, ül. bármi), azt nem erősítem meg, figyelmen kívül hagyom. Így a kutyát gondolkodásra lehet tanítani, és ha már belejött, akkor elméletileg mindenre meg lehet így játékosan tanítani, amire csak képes lehet. 

De mi még az elején tartunk. :)

Bodz úr most sajna ebből kimarad, mert nincs energiám és pénzem két kutyát vinni egy időben. De talán majd szeptembertől ő is megy. Amúgy meg ugye vele van kevesebb gondom. ;)

mateve képe

mateve 4755 napja

Mi az a bójához formálás? Egészségetekre!

Bodz úr nem jár már suliba?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!