Boszi72 futás

2011.05.14 Szombat, 08:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

15:19:00

Távolság

100.2 km Szint: 3261 m

Tempó

09:10 p/km (6.54 km/h)

Edzésleírás

T100.

Kezdésnek Speró befuvarozott a rajtba, ott sok kedves ismerőssel találkoztam, jó volt a hangulat. Rajt, aztán éreztem, hogy kő van a jobb cipőmben. :-( Kiállás, szöszmötölés a cipővel Remete szurdok bejáratánál, tömegestűl húzott el mellettem a mezőny. Aztán futás.

Nem voltam teljesen egyben, de elég jól ment a dolog. Egészen kb 30-ig, majd a jobb térdemben a szalag elkezdett fájni. Lassultam, Dömösre már csak kocogtam, részben gyalogló betétekkel megtoldva, láb beken, reménykedés, el. Nem lett sokkal jobb, tudtam, hogy oda a jó idő, sőt, ott kavargott a fejemben a feladás lehetősége... Prédi előtt közvetlen előttem volt még László Szilvi és TV Juditot is láttam, felfelén kicsit befogtam őket. Kisrigó felé már rendesen belegyalogoltam, a fájdalom miatt mindig meg kellett állnom a kocogásban, futásról már nem beszélhettem. Aztán beért Pali bácsi és felajánlott egy fáslit, mint kiderült, enélkül biztos nem tudtam volna végig menni! Alig 10 perc és Kisrigó, ahol minden beérkezőt tapssal és rivalgással fogadtak, nagyon jól esett a bíztatás. Még hendikeppesen is 20 perccel gyorsabban beértem, mint tavaly, őrület!

Pál odaadta a fáslit, újabb kenés, Szabó Ági vállalta a nővérke szerepet, én meg nézegettem az órát, gondoltam legyaloglom az ajándékkört, megnézzük mit produkál a térdem. Csanya is bíztatott, én meg nem akartam feladni, csak okosan teljesíteni, hogy ne nagyon  veszélyeztessem a térdem.Elfogadtam, hogy erre a napra ezt osztotta  agép, és nagyon jókedvűen mentem, könnyebben túltettem magam a helyzeten, mint gondoltam.

Alig tudtam futni, bár az elején Kukucska Attila húzott kicsit magával, aztán jelzett a térdem... Lefelé egyáltalán nem ment a futás, lehgfeljebb egyenes szakaszon próbálkoztam. Fájt a szívem, hogy jól futható szakasz, én meg leginkább gyaloglok, de nem volt választás. Visegrádi pont elnyerte az aranyérmet nálam. Fejfrissítés hideg vízzel, majd térdápolás kényelemben, mellettem a fűben, amit enni akartam, Athosz közben jegelte a térdem... Nagyon megnyugtató és feltöltő perceket töltöttem ott. Athoszt minden pontra!!!:-)

A kék már szinte végig gyaloglás volt. Alig akart eljönni Kisrigó, ott beért Juci és Víg Kati. Jucussal együtt indultunk neki a 25 kilinek, volt még kb. 8 óránk a teljesítésre. Egyre lassabban ment, a lefeléknél már egyre kellemetlenebb volt a haladás, ám Juci még Csikóvárnál is bevárt, aztán Csobánka előtt az angyalok véletlenül nekidőltek a fürdővízzel teli kádnak, és hirtelen hatalmas záport kaptunk a nyakunkba. Juci tudott menni lefelé, így küldtem, menjen nyugodtan, szerencsére sokadszorra hallgatott rám. Amíg ott volt, nagyon örültem neki!:-) Kevély-nyeregtől a hosszú lefelék maga volt a pokol, de eljött Pilisborosjenő, na, ott már nem néztem ki jól. Kaptam isteni masszázst, majd Józsa Mikivel és két lánnyal nekiindultunk az utcsó 7 kilinek. Csak gyalog. A végén belekocogtak, így egyedül értem célba (az utcában azért én is kocogásba váltottam, elvégre csak futóverseny!).

Nagyon jó érzés volt, hogy megcsináltam. Ez a nap nem a futásról szólt nekem, hanem a magammal való küzdelemről, legyőzni magam és a suttógó hangokat: "Add fel, az a legkényelmesebb megoldás...". Edzés a lemondás elfogadására és a kitartásra. Csanyáék megint szuper rendezést produkáltak, és a verseny nagy részében a gyorsanátfutokazEPken helyett kényelmesen frissítettem, beszélgettem kicsit, megcsodáltam a tájat is. Ja, volt denevér, sok pók, jenőn béka és sok beazonosítatlan rovar és villódzó szempár.:-)

Jó nap volt, és végre van igazi T100-as pólóm! Ez is motivált, bevallom.:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
15:19:00 100 09:11 6.53 3261 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

Fidó képe

Fidó 4789 napja

Gratulálok! Láttam rajtad, hogy az akarás nagy benned, és végig fogod csinálni! :)

 

mjoci képe

mjoci 4789 napja

Gratulálok.

yoyo képe

yoyo 4790 napja

Hűű de mennyire együtt érzek veled,,a lefelék nekem sem mennek,ott úszik el a rengeteg idő nekem is ..

Szívből gratulálok Még így is ennyi gyaloglással milyen jó  időt mentél !!

 

Kopi Zoli képe

Kopi Zoli 4790 napja

Nos ez részemről egy 10 pontos teljesítés, csak a fránya gép nem enged ötnél többet adni. Remélem a lábad gyorsan rendbe jön.
Az akaraterődről pedig példát vehet mindenki! Kemény voltál!

kolozsimarci képe

kolozsimarci 4791 napja

Megemelem a kalapom, csodálatos, hogy felül tudtál emelkedni magadon! Ez a nem semmi!

gergő képe

gergő 4791 napja

nagy gratula, hogy ezt végigcsináltad (én sem tettem volna másképp). :) szép volt és nagyon köszi a leírást is. két hete überjót futottál, ez most az élvezet volt :) (különben a póló nekem is nagyon hiányzott :)) jó pihenést, regenerálódást 3 hétig!

DJ_RushBoy képe

DJ_RushBoy 4791 napja

Juj, ez nem lehetett könnyű! Emlékszem mikor tavaly szétesve botorkáltam föl a Prédire, és Te adtál nekem sótablettát. Olyan fitt voltál, mintha síkon futottunk volna. Csak gratulálni tudok, mert a beszámolódból az jött le nekem hogy nagyon erős vagy, és maximalista. Persze ez így jó.

KerCsaba képe

KerCsaba 4791 napja

Nagy gratula! A feldás nem a TE reszortod! Küzdelmes volt és tanulságos, de lélekben ismét erősödtél! Kemény harcos vagy!

papamaci67 képe

papamaci67 4791 napja

Nem akármit tettél ! Mi lett vlna, ha még futni is tudsz ... Gratulálok, kalap le !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!