Zeke bringázás

2011.05.11 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

54 km Szint: 1000 m

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Ma elindultam bringázni , végülis ha még van hátra 300 kép teljes retusálása akkor belefér , nem? :) Hátde.
Kezdtem úgy , hogy nem érdekel semmi , amúgy sincs kedvem most mászni , ismerem a szokásos utakat és tojok mindenre. Tudom , járt utat járatlanért el ne hagyj , de minden járt út volt egyszer anno járatlan! :)
Felmentem gazdagrét felé , onnan irány az irhás árok , végig fel a kfki-hoz , majd bal aztán jobb és elmentem a kfki melletti ösvényen , na az nagyon jó! :) ott próbáltam követni a sárga jelzést , merthát ha már nem tudom hova visz legalább ne kacskaringózzak :)
végül egyszercsak kilyukadt a jánoshegyi úthoz , egy pillanat alatt normafán voltam. klassz :)
ott gondolkoztam , hogy merre is az arra , úgyhogy lejöttem egy hátsó úton (ahol fakitermelés van ,most pakolják el a rönköket) a szépjuhásznéig. itt eléggé megéheztem , dehát persze lóvét elfelejtettem vinni , strihelni meg most nem volt kedvem :)
innen a hárshegyi sárgát választottam , már ha ez mond valakinek valamit , elég technikás volt , de aztán becsatlakozott abba az útba ahol a Kevély-Zsíros-János túrán mentünk felfelé. Az is jó volt. Nagyrét , majd a szerpentines fa tanösvényen egy kis triál próbálkozás, onnan hűvösvölgy , de bementem a HHH kék útjára , azt már ismerem , de nem akartam annyira aszfaltozni. A HHH reptérnél mégiscsak kificánkoltam az aszfaltra , mert ha már ott vagyok akkor menjünk nézzük meg az alsó jegenye-völgyet. így is lett , solymár tábla után be is ficcentem az útra , tetszett megint , de a vízeséshez bringával lemenni reménytelen. Ha már itten vagyunk menjünk körbe , de az út végén elakadtam a mezőnél , mert melyik út jön vissza a HHH-re?? zöld kereszt vagy sárga kereszt? na mindegy , itt megfutamodtam mert már a szépjuhászné óta éhes voltam , így inkább visszamentem az aszfaltra , fel a HHH irányába , megkerültem a repteret , a határnyeregnél meg még azért csak illene felmenni az árpád kilátóba. meg is volt , bár sokat nem pihentem , csak kettőt telefonáltam és jöttem is tovább a Zc-n. Ezen a szakaszon egy XC-s (talán versenyző srác) dh-sokat megszégyenítő tempóval és stílussal zúzott el mellettem , gyakorlatilag nem lassított a lépcsős fordulóban sem csak bevágta a kanyarba és azonnal nyomta tovább a lejtőt. höh. kiértem az autóútra , csak meg kéne nézni már az apáthy sziklát , az már nem kitérő... eléggé kezdi benőni a gaz a hátsó utat , de azért még átfértem. éppencsak. ott egy kis lisztesképű szobacirkáló kiskutya "rámtámadt" , ezen jót derültem , úgy jött felém mintha 2x akkora lenne mint én :D , aranyos volt , meg a sétáltató csaj is :)
Innen már csak ki az aszfaltra és haza , de azért még legurultam a dunapartig , hátha látni szép lányokat... hát , csoffadt volt a felhozatal , de majd lesz jobb is. Csak egy tetszett , de annak volt pasija is , vagy legalábbis annak látszó drabális hústorony. A lágymányosi hídnál még segítettem picit szerelni egy "notebooktáskás-ingben-tekerek" ürgének , eléggé el volt veszve.
szóval ennyi. amennyire nem éreztem a jedi hatást az elején annyira tetszett a karika.
A lábaimban sok maradt , a pocakomban kevés (már megtöltöttem) , a derekam és a nyakam pedig pont kellemesen fáradt el.

táv 54km , a szintet nem igazán tudom megbecsülni , olyan 900-1000??? fene tudja , csalóka , mert sokat lejtett vissza is. időben meg sok , ez nem verseny volt :)

 

 

https://picasaweb.google.com/zoltanzekekontra/JhillHarsHhh#

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 54 00:00 0.00 1000 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!