Mira futás

2011.05.07 Szombat, 14:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:59:30

Távolság

21.7 km Szint: 680 m

Tempó

05:30 p/km (10.90 km/h)

Edzésleírás

Egész héten küzdöttem a betegség ellen, reggel rettenetesen gyengének éreztem magam, úgyhogy arra gondoltam, átnevezek, és csak egy rövid szakaszt fogok váltóban futrni. Zita viszont nem jött, én lettem az első váltótag. A lányok, Adri és Évi nagyon aranyosak voltak, verseny előtt egész jó hangulatom erekedett, bár a betegség miatt kicsit hisztis is voltam. A váltásig egész jól ment, de éreztem, vissza kell venni a tempóból, nagyon fájt a levegővétel, köhécseltem, s hasi műtétem helye is beszúrt. A 10 km-nél síkon 5 percet sétálni kényszerűltem, arra gondoltam, kiállok, mert nagyon rosszul éreztem magam. Aztán a borospincénél pár percre megálltam frissíteni, cukorkát is ettem, és a szép éremre gondoltam. Utána nagyon kényelmesre vettem a tempót, ahol elfáradtam, sétáltam, sokat ittam. A végén már nagyon meg szerettem volna érkezni, és majdnem elsírtam magam, annyira örültem a gyönyörűséges éremnek. Nagyon nagy küzdelem volt, de nem az emelkedőkkel, hanem sajtát beteg testemmel. Meg is fogadtam, hogy többé ilyen betegen nem futok. Otthon folytatódott a köhögés, csak a meleg tea és a szeretett, ami körülvett, enyhítette a fájdalmakat. Az eredményről inkább ne beszéljük, ez most nem is érdekes, vagyis igen, mert a csapat jól szerepelt, mind Évi, mind Andi hozta a jó formáját.

 

A szervezésre egy szavam sem lehet, kitűnő volt. Érződött, hogy szeretettel vártak Bennünket, mindenkihez volt egy kedves szavuk, és a lelküket kitették, hogy minden tökéletesen működjön. Csak gratulálni tudok Nekik, és megköszönni, hogy ott lehettem. Szeretnék még visszatérni, de úgy, hogy egészségesen, mindent beleadva tudjak futni, persze, ez idei időmet megdöntve. Így tovább Szekszárd, Hajrá!!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:59:30 21.7 05:30 10.90 680 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

cica66 képe

cica66 4798 napja

Ne butáskodj már!

Hiszen ez egy nagyszerű teljesítmény ezen a pályán...egyik barátnőm futotta tavaly és mondta hogy nagyon kemény pálya...Óriási gratula!!Gyógyulj meg hamar!!!Betegen nem futunk!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!