Rita 34 futás

2011.05.08 Vasárnap, 09:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:30:00

Távolság

42.2 km

Tempó

06:24 p/km (9.38 km/h)

Edzésleírás

Csatlakozás a jubileumi 10. Drogmentes Magyarországért Maraton- Ország futás a gyerekek jövőjéért rendezvényén, Nagybajomtól-Dombóvárig 52.2 kilométeres szakaszán. Persze gyorsan hozzá teszem egyben ezt a távot egyetlen ember futotta ma le és Ő nem más mint csapattársam Kopi60 (Géza) volt!!! :) A maratoni távon hárman futottunk. Kata és Gyuri legelső maratonját futotta, én pedig második alkalommal teljesítettem a távot. András Kaposvárig csatlakozott, Norbi pedig Taszártól jött velünk  Nagyberkiig.

Fő úton végig polgárőr felvezetés, rendőri zárás és középen a rendezvény autója ami egész úton segítette a futásunkhoz szükséges folyadékpótlást, kaját, és a másik nagyon fontos dolgot, hogy végig ritmusban maradjunk így egész úton változatos zeneszóra  futhattunk! :)

Az időjárás személy szerint nekem első osztály volt, pedig Kaposvártól szakadó esőben futottunk majdnem egészen Nagyberkiig. DE mégis jobban örültem, mintha tűző napsütésben kellett volna végig haladnunk!

A tavalyihoz képest szinte meg sem kottyant a 2. Maratonom, végig élveztem a futást lélekben sokan voltak mellettem, sőt aki a legjobban bízott és bízik bennem Ő ott várt Kaposváron erőt adva pár szó, egy mosoly és egy pillantás erejéig! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 42.2 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Frida képe

Frida 4797 napja

Gratulálok Rita !

Nagyon ügyes vagy, csodálni tudlak csak !

Egészségedre !

Deseda95 képe

Deseda95 4800 napja

Ami nehezen indul, az nagyon jól szokott sikerülni. Én csak annyit tudok mondani, hogy a célbaérkezés után, rövid átöltözés, majd irány haza, amikor a mozgásodból csak szokásos napi edzés terhelése volt lemérhető. Egészségedre a kellemes túra, a lelki plussz!

csibe képe

csibe 4800 napja

Kedves Rita! Gratulálok a szép teljesítményhez! 

macskata képe

macskata 4800 napja

Nagyon jó volt veletek futni ma Rituka, és nagyon ügyesen futottál ma. Köszönöm a teát és melegholmit. Életmentő volt!! Jó pihenést!

steve71 képe

steve71 4800 napja

Ma ismét haza futottál Edző néni!Nagyon ügyes vagy...jó pihit!

Csaba43 képe

Csaba43 4800 napja

Csodálatos vagy spori!Gratulálok a teljesítményedhez!Jó pihenést spori!

kopi60 képe

kopi60 4800 napja

Fantasztikus teljesitmény laza futás,küzdelem a három jóbaráttal..Domb eső szél..és tényleg látszott rajtad élvezed a mai futást.BÜSZKE vagyok RÁD!!!!Millió csillag  a jutalom köszönjük szépen a fuvart és mindent...Jó pihenést kivánunk...Jövöre végig jössz velem!!!Meglátod!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!