ripetti futás

2011.05.05 Csütörtök, 18:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

17 km Szint: 500 m

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Normafa felfutás.

Mivel a Gepárdok mindig késve indulnak, aztán meg jól otthagynak, most direkt fél órával előbb indultam. Szépen egyedül végigjártam a hivatalos útvonalat. Beac-tf-Irhás árok - kfki - Normafa - Kilátó - Normafa.

Nagyon jólesett. A Végén a Normafa felé találkoztam Dokker-Gábor barátommal, aki bringaedzést tartott. Aztán elkisért a kilátóig, meg vissza a Normafáig. A kilátót sajnos az orrunk előtt zárták be.

Mikor visszaértem a buszhoz, Edzőbá Dani és MaciLaci akkor ért fel. Negyed nyolckor indultak. Áldottam magam, hogy nem vártam rájuk. Atyám. Negyed nyolckor.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 17 00:00 0.00 500 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

ripetti képe

ripetti 4797 napja

Ha hétkor indultatok volna, még épp be tudtok menni a kilátóba. De csak ti. a többike akkor sem. Én épp azt tervezem,. hogy a Normafához mégkorábban indulok. Hatkor.

Gebregab képe

Gebregab 4797 napja

Ennyire nem szoktunk megcsúszni, sajnos az én hibám volt, ritka, amikor rám kell várni, általában Mariann, Dani és a többiek előtt odaérek. Egyébként nyugodtan indulhatsz velünk, nem vagy annyira lassú, hogy ne bírnád... vagy akkor csak 5 perccel indulj előbb. Vagy az a 20 perc is számít?

 

Noncsa képe

Noncsa 4798 napja

Szép futás!!

Mi kicsit később értünk fel....kár, hogy nem találkoztunk...

Joe lánya képe

Joe lánya 4798 napja

Király vagy Ripetti! Igen, nagyon jól tetted, hogy előbb indultál. Én is gondolkoztam ezen az opción. Azért az nem volt szép, hogy pont előttetek zárták be a kilátót.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!