farkass74 futás

2011.05.01 Vasárnap, 08:49:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:28:26

Távolság

15.94 km

Tempó

05:33 p/km (10.81 km/h)

Pulzus

Átlag
121
Minimum
0
Maximum
132

Edzésleírás

Program: 1 óra futás lazán, 1 óra bringa lazán, kombiban. Végrehajtás: Kicsi Páromnak hasonló volt a feladat, csak fordítva, így Ő már reggel korán kiment. Én reggel 09:00-ra mentem a Száraz utcára, lévén közös futás volt. Szokás szerint én értem oda elsőnek, így rövid várakozás a szemerkélő esőben. Lassan azért összejött a csipet csapat (Zoli, Hani, Attila, Máté, Kati és Tünde). Kisvártatva Párom is begurult, hogy a futáson csatlakozzon hozzánk. Rövid megbeszélés után elindultunk futni. Nagyon jó volt csoportban nyomni, kellemes tempóban, jót beszélgetve. Így az idő gyorsan elszaladt, olyannyira, hogy egy kicsit több is lett. Sebaj, jól esett (igaz az eső is).
Futás után irány vissza bringázni. Figyelembe véve, hogy a futás kicsit "túlórás" lett, így az eredeti 1 óra bringát 45 percre mérsékeltem, Párom javaslatára hallgatva. Mivel Kicsi Párom már úgy is megáztatta a gépét, hát kölcsönkértem az Övét. Gyors "személyre szabás" és hajrá. Eső ide, vagy oda nagyon élveztem. Egy kicsit TAO-tekerésre sikerült, elmélkedve, filozófálva erőfeszítésekről, célokról és azok emberi jellemet formáló erejéről, hatásáról. Az idő hihetetlenül gyorsan elszaladt, így végül majdnem meglett még a bringán is az egy óra.  
Timex Global Trainer 
Stop Time: 00:20:34
Avg Ascent: 3 m/min
Avg Descent: 3 m/min
CAL/HR: 926
Recovery HR: 16 bpm
Program: 1 óra futás lazán, 1 óra bringa lazán, kombiban. Végrehajtás: Kicsi Páromnak hasonló volt a feladat, csak fordítva, így Ő már reggel korán kiment. Én reggel 09:00-ra mentem a Száraz utcára, lévén közös futás volt. Szokás szerint én értem oda elsőnek, így rövid várakozás a szemerkélő esőben. Lassan azért összejött a csipet csapat (Zoli, Hani, Attila, Máté, Kati és Tünde). Kisvártatva Párom is begurult, hogy a futáson csatlakozzon hozzánk. Rövid megbeszélés után elindultunk futni. Nagyon jó volt csoportban nyomni, kellemes tempóban, jót beszélgetve. Így az idő gyorsan elszaladt, olyannyira, hogy egy kicsit több is lett. Sebaj, jól esett (igaz az eső is).Futás után irány vissza bringázni. Figyelembe véve, hogy a futás kicsit "túlórás" lett, így az eredeti 1 óra bringát 45 percre mérsékeltem, Párom javaslatára hallgatva. Mivel Kicsi Párom már úgy is megáztatta a gépét, hát kölcsönkértem az Övét. Gyors "személyre szabás" és hajrá. Eső ide, vagy oda nagyon élveztem. Egy kicsit TAO-tekerésre sikerült, elmélkedve, filozófálva erőfeszítésekről, célokról és azok emberi jellemet formáló erejéről, hatásáról. Az idő hihetetlenül gyorsan elszaladt, így végül majdnem meglett még a bringán is az egy óra.  

Timex Global Trainer Stop Time: 00:20:34Avg Ascent: 3 m/minAvg Descent: 3 m/minCAL/HR: 926Recovery HR: 16 bpm

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:28:26 15.94 05:33 10.81 0 0 132 121
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

AAni képe

AAni 4811 napja

Eszméletlen a naplód! Hajrá tovább!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!