easter8 futás

2011.04.30 Szombat, 12:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:17:50

Távolság

3 km

Tempó

05:57 p/km (10.09 km/h)

Edzésleírás

Futás a verseny végén, az első 1 km nagyon fárasztó érzés volt hirtelen, aztán belejöttem a végére..:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:15:50 3 05:17 11.37 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

smarcsu képe

smarcsu 4808 napja

tegnap értem haza vidékről, s nem értem volna oda sajna. mikor még leadtam az előnevezést, akkor nem vettem észre, hogy nem a szokásos május 1, hanem egy nappal előbb. azon, hogy láttál ott eredményt nem csodálkozom, egy kedves ismerősöm tavaly nem jött el, de megnyerte (vagy 2. lett) a korosztályában :). idén ott volt, s ő is csodálkozott, mert mondták neki az eredményemet, a szervező váltig állította, hogy ott voltam. hát sajnos, úgy tűnik ebben nem állnak a topon, de nekem tavaly minden más nagyon tetszett. remélem, jövőre tudok menni.

easter8 képe

easter8 4808 napja

Néztem is a rajtlistába, hogy indulni fogsz, de ott nem láttalak..:( Viszont mikor kirakták a verseny után az eredményeket a falra, mintha láttam volna a neved és mellette eredményt, így nem értettem hogyhogy nem futottunk össze..?..Akkor ez így még érdekesebb, hogy kint sem voltál..hm..És mi történt, miért nem jöttél?

Nekem nem ment annyira jól, az úszásnál már eléggé lemaradtam a többiektől, és gyorsba se nagyon tudtam úszni, mert annyian voltak...figyelni kellett inkább rájuk..de majd gyakorlok ám, nem adom fel!!!!

És ráadásul napok óta nagyon fájt a futásnál a lábam, a combom húzódott minden lépésnél, elég komoly szinten..pedig Sárvár után sokat pihentettem, de úgy látszik ott meghúzhattam...napok óta masszíorom minden este, kenegetem, meg minden, és végre most nem fájt, mármint nem volt a nyilaló érzés a combomba futásnál, csak a fáradság..:))

Ja, és a futásnál biztos már rég előttem lettél volna..:))) Majd legközelebb!!

smarcsu képe

smarcsu 4808 napja

Most már végképp nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. futhattunk volna egy jót együtt. grat

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!