Boszi72 futás

2011.04.25 Hétfő, 10:25:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:40:00

Távolság

12.5 km Szint: 600 m

Tempó

08:00 p/km (7.50 km/h)

Edzésleírás

Virágos nyeregtől szólt a terv a S-n keresztül Szépjuhásznéig, onnan pedig János-hegy és vissza.Táv, szint és idő saccolt.

Nagyon indiszponált voltam, olyannyira, hogy még az Újlaki-hegyet is elvétettem, a kék körön találtam magam, előttem a HHH. A combom fáradt volt, alig vonszoltam magam, felmerült, hogy hagyom az egészet és hazamegyek a meleg kuckómba. Aztán megfordultam, és ott volt Erzsike, olyan közelinek tűnt, hogy gondoltam, csak megpróbálok eljutni oda, nem adhatom felé 20 perc után... Nagyon lassan kocogtam, semmi erőlködés, be is melegedtem, s aminek nagyon örülök, sikerült megkocognom megint a Nagy-Hárshegyet és utána János- hegyet is bevettem a piroson.:-) Az eső peregeni kezdett, egy Kevély-látogatás is bevillant délutáni programként, így csak Szépjuhásznéig gurultam vissza a később magamban kialkudott Hűvi helyett, s bizony elkezdett zuhogni az eső.:-) Kimondottan tetszett az útvonal, és oda-vissza szint is van benne bőven, azt hiszem, új edzőkör alapot találtam magamnak.:-)

Végül sikeresnek könyveltem el a kocogást, nagyon jó volt a frissen mosott erdőben kolbászolni, élénkek voltak a színek és az illatok, a talaj és a hőmérséklet teljesen ideális. Örülök, hogy hallgattam Kerekes Csabiékra és nem mentem hosszút futni.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:40:00 12.5 08:00 7.50 600 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

kolozsimarci képe

kolozsimarci 4811 napja

Látod meghálálta az erdő, hogy nem hagytad magára! Gratula! 

Boszi72 képe

Boszi72 4811 napja

Fel 'biz én! Nehéz volt abbahagyni, egészen belejöttem a végére.:-) A 2 hegy még soha nem volt meg egymás után kocogva, csak az egyik vagy a másik, így ma feldobott a kettős siker.:-)

yoyo képe

yoyo 4811 napja

hmm kellemes kis útvonal :) Mond csak Erzsihez is felfutottál  a piroson ? :O húúú ez naon komoly !!

Csodajó volt ma a hüvös erdőben ..

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!