ripetti futás

2011.04.10 Vasárnap, 13:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:52:00

Távolság

21.2 km

Tempó

05:17 p/km (11.36 km/h)

Edzésleírás

Újabb emblematikus eredmény az idei évből. Megemlítendő, hogy idén még nem sikerült jobb eredményt futni ezen a távon, mint korábbi legrosszabb eredményeim. Számokra fordítva korábbi personal worst-ömet idén már kétszer is sekerült megdönteni. Talán van még út lefelé, mert arra mindig van, de nem lesz könnyű. Hikomatszerű teljesítménycentrikusságomat ma a T-Home Vivicitta félmaraton távján villantottam.

Hozzátartozik, hogy nem is volt kedvem az egészhez. Eleve rossz kedvem volt, és nem is tudtam a futásra koncentrálni. Az élet egyéb baljós, s gondokkal terhelt dolgai teljesen elvonták amúgy gyémánttisztaságú elmém vezérsugarát, s más irányba terelvén azt, nem hagytak módot, hogy a futást élvezetessé, és eredményessé tegyék.

Pedig az elején még jól ment 5' alatti ezrekkel. De aztán szép lassan visszaesett az efficiencia. A Dunapart szembeszele pedig végképp felemésztett.

Na mindegy. Ennyi jutott mára. Ha valami pozitívat akarok kisajtolni a mai napból, akkor talán azt mondhatom, hogy két hete Debrecenben még ideális körülmények között futottam ennyit, most meg a Paka szupertájfunnal dacolva sikerült ugyanez az eredmény. Ki tudja, legközelebb talán a Katrina hurrikán közepén találom magamat.

"A Katrina hurrikán következtében 22.000 embert kellett kitelepíteni és 15.000 ház vált lakhatatlanná. A tengeri kereskedelemben 120 millió dolláros kár keletkezett, a part menti halászok pedig 85 millió dolláros kiesésről számoltak be. Az autopályák nagyrésze megsemmisült, az áramellátás akadozik. Friss ivóvíz nincs. Egy ember 1 óra 52 perc alatt lefutott 21.2 kilométert."

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:52:00 21.2 05:17 11.36 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

borlali képe

borlali 4822 napja

Jó volt ez Ripi, bár elég átszellemült volt az arcod, mikor beértél... Grat!

lójer képe

lójer 4822 napja

Nekem ennyi volt a legjobbam, a "fejlődésem" pedig a tiéddel van azonos irányban. Úgyhogy ne csüggedj, lehet ez még rosszabb :-)

Azért Neked csak egy picit kell(ene) edzened és újra a csúcson leszel. (Köszi az erőtől duzzadó fotót)

ezell képe

ezell 4822 napja

Ha én rossz kedvem hatása alatt ilyen viccesen tudnék írni, akkor valami nagy plusz lenne a megküzdési stratégiáimban...

Gratulálok!

cseha képe

cseha 4822 napja

Gratulálok!!! Ne szapuld már magad, mert kénytelen leszek megvédeni!:)

Noncsa képe

Noncsa 4823 napja

Az utolsó mondatban elírás van, "ember"=Ripetti!!:)

Gratulálok!!!

mjoci képe

mjoci 4823 napja

Gratulálok.:))

-Mariann- képe

-Mariann- 4823 napja

Ripi! Gratula! :)

Nekem ebbena  tájfunban sikerült PB-t futni. :) De szerintem mindenki hasonlóan érezte, mint Te, hogy a szembeszél felemésztette.

10km-nél még én is 49 perc-nél jártam, aztán többet mentem hátra mint előre és nagyon lefárasztott ez a küzdés.

Szintén egyéb dolgok a múlt hétvégétől sokat kivettek belőlem is hétközben. De örülök, hogy elmentem és még ilyen időben is megcsináltam majdnem azt, amit szerettem volna. 1 perc 40 másodperc hiányzott hozzá. Ebből úgy láttam 1 perc simán az utolsó 2 km-es városligeti kanyargós "mókánál" ment el.. A szél meg még többet vett el. Szóval majd legközelebb meglátjuk, reméljük kegyesebb lesz az időjárás velünk.

Vagy azt mondja, nem akartok szelet, oké, és a nap fog ezerrel sütni, nulla széllel. :) Rakparton lefelé egybéként néha most is volt szélvédett rész, ott melegem is volt. A nap meg jól le is fogott. Tiszta piri az orcám, meg a vállam, mellkasom, ami kivolt a felsőből. :)

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!