Tücsi bringázás

2011.04.10 Vasárnap, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:10:00

Távolság

68 km Szint: 1200 m

Tempó

05:26 p/km (11.03 km/h)

Edzésleírás

Be be be a BakonybE( láttam birkát is Zsirádnál, egyébként)

Tesómmal és Pityuval az idei első montizásom. Ragyogó idő volt, kár, h. helyenként erős szél fújt (legalább a Futónétől hátszéllel jöhettem).

A lejtőkön ismét mindenkit magam elé engedtem. Volt egy számomra durva lejtő, ahol egy szakaszon eléggé féltem, pedig annyira nem jellemző rám. Átsuhant a gondolat, h. talán inkább tolom a cangát, de úgy döntöttem nem állok meg, mert akkor tuti,h. orra esek. A gáz leginkább az volt, h. mindkét oldalon mély nyomvályú volt+kövek, ágak. A tesómék itt borzasztóan elhúztak. valahol Jásd után fogtam be őket.

Az egyenes szakaszok és az emelkedők relatíve jól mentek, így nem szakadtam le teljesen, sőt még néha én vártam tesómékra.

Az első pár emelkedőn viszont nagyon hátul volt a a súlypontom, ezért állítottam a nyergen egy picit. Néhány emelkedőn pedig elváltottam.( a régi bicómon pont fordítva működtek a váltókarok)

Összességében nagyon szép útvonalon mentünk, és a jelölés is egész korrekt volt. Még 3 gázlón is átmentünk( az elsőn még áttoltam a bicót, mert nem akartam fürödni, mint nyáron:-)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:10:00 68 05:26 11.03 1200 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

kincsoo képe

kincsoo 4908 napja

hűű elsőre milyen sokat mentél! nem tört fel a bringa?:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!