Boszi72 futás

2011.04.09 Szombat, 09:26:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:08:00

Távolság

25 km Szint: 1050 m

Tempó

07:31 p/km (7.98 km/h)

Edzésleírás

Város peremén tt

Rózsika forrástól a sárgán Budaörsig. Feleslegesen lyukasztottam a buszon, aztán 1 óra múlva bekrepált az órám (valószínű megsült :-(), így a menetidő is az itinerre írt számok alapján kalkulált adat.

A cél nem a jó idő volt, hanem megfutni az egészet, minden emelkedőt, melyet sikerült abszolválni. Még a Nagy-Hárshegy is meglett, pedig tavaly nyáron elbuktam rajta.:-) A szint - mint olvastam az itinerben - kb ennyi, 1000-1500 között mozog, Budaörsnél már nem örültem azért az emelkedőknek. Kevés nagyobbacska hegy, de hullámvasút végig, rejtett szinttel. Néha jobb lett volna  rövid gatya, máskor a legvastagabban is fáztam, a szél erőteljesen citált, főleg a szabad területeken. Két helyen volt szőlőcukor és egy helyen medvehagymát lehetett legelni a pontőröknél.

Keverés nem sok volt, csak az Újlaki-hegyről lefelé valahogy sikerült rátérnem a kék körre, hiába, ez a környék a mai napig meg tud viccelni, pedig vagy 20-szor lejöttem már arról a hegyről. Újlaki felé egy fácánt láttam, Budaörs felett egy gyönyörű csacsi legelt. Útközben találkoztam Pállal és Annával. Az itiner csodás, színes térkép, mindenhol kedvesek voltak a pontőrök, többnyire idősebbek vártak minket. A célban kimondottan aranyosak voltak, s mivel gyorsnak minősítettek, 2 cukrot is vehettem.:-) Szeretem a sárga útvonalát, az az igazság.:-)

Utána még legyalogoltam a Deca-ba, kb 4 kili, közben láttam a Törökugrató erdő bejáratait, szép kauval, s ahogy láttam tanút is visz arra.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:03:08 25 00:08 478.72 1050 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

kolozsimarci képe

kolozsimarci 4825 napja

Gratu, szuper vagy!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!