zoles73 bringázás

2011.03.13 Vasárnap, 15:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:15:17

Távolság

29.3 km Szint: 10 m

Tempó

02:34 p/km (23.35 km/h)

Edzésleírás

erőős szél volt minden irányban.közlekedési morál.0. kerékpáruton lakott területen kivül oktatás 2 sávban ,körbenézés nulla, többszöri csengetés, majd teljes lelassitás után lementem az utról ,de sikerült nekem koccannia a kedves tanuló fiunak, mire az anyuka ennyi:bocs.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:15:17 29.3 02:34 23.35 10 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

V.Petra képe

V.Petra 4849 napja

Szuper, akkor megnyugodtam! Én csak egy embert szeretnék legyőzni, saját magam! Azzal pedig nincs gond! Amúgy már január elején neveztem! :-))

zoles73 képe

zoles73 4849 napja

Szertelettel várunk a Szigetköz minimaratonon:részletek:  www.struccfutoklub.hu

Szintidő nincs 4, 16km en bárki jöhet. Családias hangulat biztositott. Nem a győzelem , a részvétel a fontos.Addig is gyógyulást.

V.Petra képe

V.Petra 4849 napja

Véletlenül jutottam el ide , az edzésedhez gratulálok, egészségedre. Amiért muszáj hozzászólnom, nehogy megfulladjak, a közlekedési morál. Én is tekertem hv-én bicikli úton haladtam végig. Autós nem adta meg az elsőbbséget( holott én főúton kereszteztem és ő jött ki a mellékutcából, főútra kanyarodva )- ezen már meg sem lepődöm. De szitu hasonló, mint nálad. Anyuka, két kisgyerek, mindenki biciklivel. Előttem mentek beértem őket, kétszer kellett rájuk szólnom, mire észrevette magát a nő. Mindkét sávot elfoglaltá ( a szembejövőt is ), esélyem sem volt kikerülni őket. Nullára kellett lassítanom, meg kellett állnom tök nagy szembeszélben, mire méltóztatott rászólni a csemetékre, hogy vonuljanak arrébb. És szintén elintéztek egy bocsi-val! Lehet kicsinyesnek tűnik, de baromira kiakadtam. Ránk futókra, bicajosokra nem figyel sem autós, sem gyalogos, legalább egymásra figyeljünk! Bocs, ha unalmas volt, de úgy éreztem nagyon idevág. Egyébként én indulok a Szigetközi Minimaratonon, a 4 km-en, mint kezdő futó, életem első versenyén, csak sajna két hónapja sérüléssel kínlódom, két hetet már egyszer ki kellett hagynom és csütörtökön lesz megint két hete, hogy nem futok. Helyette jött a bringa. Lesz egyébként szintidő a 4 km-en? Mert sajna a fejlődésem kizárt addig. egyenlőre pedig inkább vagyok kocogó, mint futó! :-) További jó sportolást neked!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!