Mira futás

2011.02.06 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:42:45

Távolság

21.1 km Szint: 420 m

Tempó

04:52 p/km (12.32 km/h)

Edzésleírás

Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaraton.

Már nagyon, de nagyon várom, nem csak a versenyt, de az egész programot is, a társaságot, a bulit, a színházat.

Váltóban is készülök, a Tarka Kommandóval, legjobb barátnőm, Zsuzska és Frida alkotnak velem egy váltót. Nem tudom, mennyire fog menni, de szeretném az első felét kicsit gyorsabban futni, hogy egy kis előnyt szerezzek a lányoknak. Remélem, az időjárás is kegyes lesz hozzánk! :-))

 

 

.... kegyes volt az időjárás. Fantasztikusan éreztem magam ezen a két napon. Annyi jó ember, annyi jó program... Sombaton a városban olyan sok programunk volt, hogy egy percre nem álltunk meg: Expo-belváros megtekintése-éneklés a helybeli együttessel-sütivásár és kóstolás - városnézés idegenvezővel (Városháza-Szivárvány központ) - Bolondos házasság (szerencsére én nem :-))) - expo barátokkal való találkozás - Farsangi felvonulás és csinnadratta - vacsora- színház - Krampampuli-buli és Péter Attila köszöntés.

 

Vasárnap korra reggel már látszott, hogy fantasztikus időnk lesz. A lányok rábeszéltek, hogy a tegnapi nyuszi elmezemben fussak. Készítettünk néhány képet a szálloda éttermében, erre a pincértől kaptam egy friss répát ajándékba.

A futás tehát a következőképp alakult: beálltam nyuszinak öltözve a rajthoz, répával a kezemben. Rövid kis fehér nadrágomban díszelegtem Kaposvár főterén, mások meg hosszúban. Először féltem, fázni fogok. Hát az az igazság, hogy ezek a sportos atléták mellettem az 5 kilitől csak úgy kapkodták le magukról a hosszú cuccokat, egész jó kis látvány volt. :-))) Én meg a laza nacimat huzogattam felfelé, mert a lejtőn lefelé ő is nekiindult a derekamon lefelé. A 3 dombon felfelé arra gondoltam, nehogy a nagy megerőltetéstől össze.... magam, mert ezen a fehér izén minden meglátszik. Futottam tovább már a második víztorny mellett is elhaladva kezemben a répával, de nem haraptam se a fűbe, se a répácskámba... pedig elég csábítóan díszelgett a kezemben.

Az útleírásban 5 dombot emléítenek, hát nekem nagyon többnek tűnt... Igazi hős, aki ezen végigfutott, ilyen szinteket, hűha. Hallottam, Panferik minden emelkedő előtt megköszöntette szervezőnket, Péter Attilát.

Én csak az anyósának köszöntem be, ahogy azt a verseny elején kihirdette a társaságnak.

Bár az emelkedők nem estek annyira jól (úgy éreztem a hátső részemet, mint a csuda), de a domb tetejéről elénk táruló látvány mindent pótolt. Az egész várost beragyogta ez az ajándék tavaszi nap, a kis házikók és a belváros, a környező falvak, mint egy kis ajándékkosár kápráztatott el minket.

Az utolsó domb tetején a templom előtt letérdeltem és keresztet vetettem, tudtam, a nehezén túl vagyok már.

A célkapu már messzíről virított zöld színével, nem volt nagy hajrá (a nyuszifülekben nem is tudtam volna), viszont volt répaevés (végre) és cigánykerék. 

Az érem csodás, és nagyon örülök neki, az Athén maraton után ez a kedvencem!!! :-))))

 

A lányok is szuperül futottak, hősiesen teljesítették távjukt (életük második versenye volt). Végül 7. helyen értünk célba, én egyéniben a 12. lettem. Időeredményről röviden: ahhoz képest, hogy alapozásban vagyunk, tehát rövideket egyáltalán nem futok, és ennyi szint volt benne, az idővel nagyon is meg vagyok elégedve. Bár jövőre törekszem arra, hogy az első 10-ben benne legyek, a lányokkal pedig az 5-ben, mert ugye folytatásnak kell lennie!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 21.1 00:00 0.00 380 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

mjoci képe

mjoci 4883 napja

Gratulálok.

bintamas képe

bintamas 4884 napja

Én is gratulálok. Gyúrjál Pusztaszabolcsra, még 2 hét!

simi képe

simi 4886 napja

Gratulálok, nagyon szép idő így február elején! Mi lesz nyáron csúcsformában :)
pátyalso képe

pátyalso 4890 napja

Gratulálok ehhez a szép élményekben gazdag hétvégéhez,és nem utolsósorban a futásodhoz.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!