ripetti futás

2011.01.23 Vasárnap, 11:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

3.4 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Másfél hónap után először futottam. A túlfeszült  talpi bőnye minősített  esetének reprezentációjából próbáltam futóvá reinkarnálódni.

Főnixként szárnyrakapni, s Atlaszként újból vállaimra venni a sport planétáját mely, mint sokunknak, úgy nekem is éltető világom. Célom volt ez.

Nos, Palival futottam. Pontosabban ő kísért bringával azon az egy darab Infopark körön, melyet instabil bőnyémmel magamnak kitűztem, mint a legyőzhető célok legnagyobbikát.

A talpam nem fájt. Illetve nem fájt jobban, mint máskor. Ugyanis sokszor járás közben is bele-bele sajdul. De e helyzetet már  defekációs végtermékkel illetem. Nem érdekel. Amúgy a gyógytesi használ. Jól megerősítem a lábfeji izmokat, s nem nehezedik akkora súly a szalagokra. Azt tervezem, hogy egészen június végéig járok gyógytornára. Jaaaaaaj....csak ne feszüljön vissza a bőnye. Hentesek barátja.

Amúgy nem csak az én erőnlétem van padlón a nagy kihagyás után. (Mármint nyilván a padlón van az erőnlétem, mivel másfél hónapja nem futottam, de valójában 3.5 kili alatt ezt természetesen nem tudtam megállapítani). Szóval nem csak én vagyok lepukkant, hanem Pali is. Alig bírt egy nyavajásás infopark kört letekerni. Folyton meg akart állni. Mondtam is neki, hogy hogy fog így nyáron az Ultrabalaton egyéniben kísérni. Csak legyintett, mint aki azt se tudja, mi az. Ha a jövőben is kísérgetni akar majd, alaposan fel kell kötnie a gatyáját.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 3.4 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Picikocka képe

Picikocka 4899 napja

Véééégre :) Visszatérsz, mi meg csinin várunk :P

mjoci képe

mjoci 4900 napja

Éljen-éljen.:))

Noncsa képe

Noncsa 4900 napja

Jó ez és ne hallgass a lábadra!!...és Palinak tényleg fel kell kötnie..mert mindjárt itt az UB...aztán csak győzhet utolérni:))

 

...májashurka képe

...májashurka 4900 napja

remek újra kezdeni: grat hozzá! :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!