Boszi72 futás

2011.01.22 Szombat, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:20:00

Távolság

40 km Szint: 1300 m

Tempó

08:00 p/km (7.50 km/h)

Edzésleírás

Virágos-nyereg - Hűvi - Fekete-fej - Nagykovácsi - Kutya-hegy - Nagyszénás - Hosszú árok - Antónia árok - Zsíroshegyi th - Solymár - Alsó-jegyenye völgy - sárgán vissza Virágos nyeregig.

Sajnos Hűvi után kínos fájdalom tört a derekamba, nagyon elkámpicsorodtam akkor. Aztán gondoltam, Nagykovácsiba csak elmegyek, ha máshogy nem megy, gyalog. A kocogás során lassan egész jó lett a derekam, de nagyon óvatos voltam, ösztönösen csak gyök kettővel kocorásztam, tisztes sétákkal megtoldva. Utána is néha belenyillalt, de hullámzott, igyekeztem nem gondolni rá. A combom meghúztam kicsit és a kondim, nos, szót sem érdemel jelenleg, de innen szép a feltámadás! Délután már akadtak sáros szakaszok, de egyébként jól futható volt az egész pálya, ideális.

Nagyon élveztem a fagyos avarban való haladást, ahogy recsegett a lábam alatt és puha volt mégis. A túrázók ma a Nemköszönökvissza klubból valók voltak többnyire, de inkább a csodás napsütésre figyeltem. Nagykovácsiban vettem egy lekváros levelet, meglepően isteni volt a tésztája, mint gyerekkoromban! Ráadásul mikor visszaértem és lejöttem a nyeregből, számos színes ernyős keringett a magasban a napsütsében, 15-öt számoltam, és még a buszsofőr is megvárt... 

Jó, hogy nem mentem a Börzsönyben, nagyobb biztonságban éreztem magam itthon és büszke vagyok, hogy sehol nem szálltam fel a buszra, hanem mentem tovább. Így és ennyi volt jó. A pontos távolság - és szintadatokat igyekszem a netről leszedni.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:20:00 43 07:27 8.06 1300 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Iljusin képe

Iljusin 4903 napja

Nagyon össze vagyunk hangolva a távokat illetően:-)))) Ha már tudom, hogy-smint a Mátra, majd írok, lehet tolhatnánk együtt. Egyébként ügyes voltál, szuper szinttel. Nagykovácsiban felvehetted volna Yoyokát!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!