solkima futás

2011.01.06 Csütörtök, 14:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:31:22

Távolság

12.9 km

Tempó

07:05 p/km (8.47 km/h)

Edzésleírás

Friss porcukros Kevély-kör. Fent a gerincen nem volt lábnyom a friss hóban. Ma már hajolgatni kellett az ágak alatt. Talán ez volt az utolsó a nagy januári olvadás előtt. Remélem utána lesz még kemény tél. Örülök, hogy ma felfedeztem a hóban, hogy hol kell letérni a zöldről a Zöld-barlanghoz. Több, mint százszor mehettem már el mellette, de végre ma eljött a nagy nap és megnéztem. Fantasztikus jégcsapok lógtak a mennyezetről. A letérés helye látszik a GPS-tracken.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:31:22 12.9 07:05 8.47 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

nedus képe

nedus 4907 napja

Egészségedre a szép edzéseket !

Jól olvastam , az UTMB-re mész ? Nagyon sok erőt , jó egészséget és kedvet kívánok Neked !!

gergő képe

gergő 4909 napja

jó belekezdtél az évbe :) tényleg nagyon szép az erdő, menni kell, meseszerű. láttam a nevezésedet, nagy gratula a döntéshez és az elhatározáshoz !!! ha minden jól megy, már kialudva a rajtban szurkolni fogok nektek!

atom képe

atom 4909 napja

És persze egészségedre :)!

atom képe

atom 4909 napja

Valóban friss porcukros volt :). Köszi a tegnapi beírást, csak amiatt választottam ma a Kevélyt (igaz, nem a szokásos körömet, mert kevés volt az időm), és igencsak nem bántam meg, gyönyörű volt. Én reggel két pár futólábnyomot láttan a nyeregtől felfele haladni, és lefele jövet találkoztam egy túrázóval aki éppen felfele ment. Remélem, az ónos eső csak riogatás, nem bírnák ki a zúzmarától nehéz ágak :(.

solkima képe

solkima 4909 napja

Pedig az a jó, ha mindig arra az időre vágysz ami van.

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 4909 napja

Értem én, hogy gyönyörű ilyenkor az erdő, de én azért már nem szeretnék kemény telet. Lehet még hideg, de ne ennyire. :) Egyébként meg gratula és még mindig irigylem tőled ezeket a futásokat. :D

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!