TiGör futás

2011.01.05 Szerda, 07:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:10:00

Távolság

9 km

Tempó

07:47 p/km (7.71 km/h)

Edzésleírás

Szóval megfogadtam Bozót tanácsát, és próbáltam jutalomfalatt magam mellett tartani a kutylinkokat. Nem mondom, hogy teljes a siker, de jobb, mint tegnap. Nyilván hosszabb folyamat lesz ez.

Ami viszont a mai nap "fénypontja", sikerült előbb észrevenniük két őzikét, így kb 10 percet várhattam rájuk, mire visszajöttek az üldözésből... Persze írtó lelkesek voltak, de azért visszafele kb 1km-t pórázon jöttek büntiből. Mondjuk nem hiszem, hogy nagyon a szívükre vették a dolgot.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:10:00 9 07:47 7.71 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

mateve képe

mateve 4885 napja

Hááááát....sokáig én is azt gondoltam, hogy felénk nem járnak vadászok.....aztán kiderült, hogy mégis.... :(((

Pedig ez a hely közvetlenül lakott terület mellett van a temető oldalában..még olaszokat is hoznak időnként bérvadászni..

TiGör képe

TiGör 4886 napja

Hát amerre én futok velük, arra vadászok nincsenek. Én inkább attól tartok, hogy kifutnak az útra, és elüti őket egy autó. Az út sincs közel, de hát ezek ilyenkor elég sokat futnak..

mateve képe

mateve 4886 napja

Ismerős helyzet.....Az a gond az egésszel, hogy egyrészt büntit érdemelnek, mert elmentek....viszont azért meg, hogy visszajöttek meg kellene őket dícsérni.... :))) Az ilyen vadüldözéssel nagyon kell vigyázni mert ha van a közelben vadász (tuskó vadász) akkor az gondolkodás nélkül kifogja őket lőni...Én nagyon parázok ettől...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!