Gida bringázás

2010.12.16 Csütörtök, 18:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:53:00

Távolság

22.8 km

Tempó

02:19 p/km (25.81 km/h)

Edzésleírás

Melóhelyről haza, egy kis kitérővel mert elmentem még az egyik bringás haverhoz dunakeszin.

 

Brutál hideg lett, csúszósak lettek az utak, én mondjuk nem csúsztam meg de hallottam hogy az autók kerekei kikapartak elinduláskor.

Itt van vége a bringázásnak, mert erős fagy jön. Tél van ügye:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:53:00 22.8 02:19 25.81 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Tobika képe

Tobika 4940 napja

Szia! Itt válaszolok, mert így jobban elér hozzád. A TE az a "Training Effekt" akar lenni. Nagyon okos kis óra a Suunto ami minden edzésedet osztályozza 1-től 5-ig. Ezt edzés közben folyamatosan figyelemmel követheted, hogy hol is tart, illetve mennyi edzést kell még csinálnod a következő értékig. Nagyon jól tervezhetővé válik a segítségével az edzésprogramod és véd a túledzéstől. Az óra természetesen inteligensen kezeli az értékeket, tehát egy kezdő sportolónak és egy profinak ugyanahhoz az értékhez teljesen másként kell teljesíteni.

Az AC az "Activity Class" is egy besorolás ami az általános edzettségi szintedet jelöli. A 7.5 amit nekem ír azt jelenti: Endurance athlete (Club/Regional level), 7.5 (5-7 hours/week) Ezt az értéket, ha az óra úgy látja, hogy változott az intenzitásod, változtatja. Egész jó motivációs tényező. :)

Az EPOC is egy mérőszám amit össze tudok hasonlítani két hasonló edzés után,h van fejlődés vagy nincs.

 

Remélem tudtam segíteni, de érdemes ellátogatnod a mocescount.com-ra és a suunto.com-ra, nagyon sok hasznos információ van rajtuk. A movescounton vannak például komplett edzéstervek amik a TE-re alapoznak.

Sipi képe

Sipi 4941 napja

Egyetértek - már abban hogy itt van vége..... - nagyon hidegek vannak már a bringához! Vigyázni kell, mert az ízületek nem viccelnek, évekkel később" jön ki" a nyirkos-hidegnek a  hatása!

Felszerelések

GT Bikes karakoram (Cro-mo)